Računalništvo, telefonija
30.05.2013 17:13

Deli z drugimi:

Share

LevelOne zunanja mrežna kamera

Kvaliteten video nadzor je lahko velik strošek za podjetja. Zato je LevelOne izdelal poceni a kvalitetno vodoodporno mrežno kamero za zunanji video nadzor.
Kamera FCS-5062 je odlična rešitev za 24-urni notranji in zunanji nadzor parkirišč, bencinskih črpalk, šolskih površin in drugih prevoznih površin.
Kamera FCS-5062 je odlična rešitev za 24-urni notranji in zunanji nadzor parkirišč, bencinskih črpalk, šolskih površin in drugih prevoznih površin.

LevelOne FCS-5062 je 5 megapikselska usmerjena mrežna kamera z vodoodpornim IP66 zunanjim ohišjem in video resolucijo do 2592×1944 pikslov. Kamera podpira H.264/MPEG-4/MJEPG video kompresije, zaradi česar je učinkovita in poceni rešitev video nadzora za podjetja.

Skupaj s 35 infrardečimi LED diodami in snemljivim IR filtrom je odlična za pridobivanje čistih slik z malo šuma v popolni temi do razdalje 20 metrov. Kamero ni potrebno namestiti poleg vira elektrike, saj se napaja in pošilja podatke preko enega ethernet kabla z uporabo Power over Ethernet (PoE) tehnologije. Vsebuje tudi BNC priključek za analogni video izhod in digitalni vhod/izhod (1DI/1DO) za alarm in senzor. Obvestila o gibanju in dogodkih lahko pošilja tudi preko e-pošte ali FTP.

Poleg kamere prejmete še brezplačno storitev Dynamic Level1DNS, ki je uporabna za tiste, ki nimajo statičnega IP naslova. Storitev ponudi enostavno zapomljiv domenski naslov. Kamera FCS-5062 je odlična rešitev za 24-urni notranji in zunanji nadzor parkirišč, bencinskih črpalk, šolskih površin in drugih prevoznih površin.

Slovenski uvoznik za LevelOne je podjetje Chip Trade, d. o. o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CHIP TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več