Spletni brskalniki
23.05.2013 15:22

Deli z drugimi:

Share

Mobilna Opera za Android proti vsem!

Podjetje Opera Software je za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android pripravilo prvo končno različico mobilnega spletnega brskalnika Opera for Android. Ker je novost zanesljiva, hitra in vsestranska uporabna, predstavlja resno konkurenco za preostale mobilne brskalnike.
Mobilna Opera predstavlja resno konkurenco za preostale mobilne brskalnike, kot sta na primer Google Chrome in Mozilla Firefox.
Mobilna Opera predstavlja resno konkurenco za preostale mobilne brskalnike, kot sta na primer Google Chrome in Mozilla Firefox.

Opera je eden izmed najbolj priljubljenih mobilnih spletnih brskalnikov na svetu, saj je zanesljiv, hiter in vsestransko uporaben. V vseh prednostih priljubljenega spletnega brskalnika bodo odslej lahko uživali tudi uporabniki mobilnih naprava Android, saj so programerji podjetja Opera Software zanje pripravili prvo končno različico mobilne Opere. Ta je brezplačno na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer tako s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/ZM87H kot s skeniranjem priročne QR kode.

Prva končna različica spletnega brskalnika Opera za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android se lahko pobaha z možnostjo samodejnega zakritja naslovne vrstice, izjemno hitrega prilagajanja teksta med povečevanjem spletnih strani in možnostjo uporabe aktivnih gumbov v celozaslonskem načinu. Novost je za nameček še izjemno hitra pri izrisu spletnih strani, zanesljiva in varna pred mobilnimi zlonamernimi kodami, ki »strašijo« na svetovne spletu.

Prvo končno različico mobilnega spletnega brskalnika Opera za mobilne naprave Android lahko namestimo na vse pametne mobilne telefone in tablične računalnike z nameščenim Androidom 2.3 ali novejšim. Če pa boste pri nadgradnji ali nameščanju spletnega brskalnika Opera za Android naleteli na težave, se po pomoč seveda lahko kadarkoli obrnete na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Opera brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več