Računalništvo, telefonija
23.01.2013 14:53
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kmalu Slovenska Spletna stran za vse Talente

Prihaja edinstven spektakel, namenjen VSEM Talentom! Več info sledi v prihajajočih dneh. Odštevajmo skupaj do otvoritve portala, katerega naloga bo: Iskanje, nagrajevanje, tekmovanje, pomoč in promocija Talentov. Torej omogočiti Talentu VSE kar potrebuje za še večji uspeh.
Najavljamo sodelovanje med SAE LJUBLJANA in Spletnimi Talenti.
Najavljamo sodelovanje med SAE LJUBLJANA in Spletnimi Talenti.

Še malo in online se bo pojavil spletni portal leta 2013 Spletni Talenti. Internetna stran, ki bo združevala staro in mlado, ter bo skrbela za kvalitetno preživljanje prostega časa mladih talentov. Poskrbeli bodo za promocijo glasbenih, športnih in drugih talentov in tako pokazali, da se zavzemajo za zdravo življenje mladine, kjer več pomeni šport in glasba kot pa alkohol in zabave. Skupaj odštevajmo do dogodka. Zaenkrat pa ste vabljeni da prečekirate FB STRAN Spletnih Talentov in si malo potolažite radovednost.


Ponosno razkrivamo prvega izmed številnih partnerjev s katerimi sodelujejo Taleni. Pomagal vam bo na vaši poti do uspeha! Sae institute, največja mreža multimedijske izobrazbe na svetu, ki bo Talentom omogočala izobraževanja s področij medijev, ki jih zanimajo.


Med partnerji projekta, pa so omembe vredni tudi mnogi drugi. Skupaj z URBAN ROOF bodo vsem talentom urbanih športov pomagali na poti do uspeha. Njihov slogan se glasi: ” Pod streho športnega centra Urban Roof, urbani športi nikoli ne počivajo. Niti v dežju.”


Več kot 23 letno tradicijo in kakovost pa ima tudi plesna šola Bolero! Je ena izmed osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je sekcija plesnih šol pri GOSPODARSKI ZBORNICI dodelila naziv “Dobra plesna šola!” (na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti) Med njihovimi že uspelimi talenti izstopa Nika Kljun, ki bo za Spletne Talente pripravila presenečenje.


Več info o Spletnih Talentih bo sledilo kmalu. Se tipkamo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več