Računalništvo, telefonija
23.11.2012 13:26

Deli z drugimi:

Share

D-Link predstavlja zunanjo oblačno kamero!

D-Link predstavlja zunanjo oblačno kamero!
D-Link predstavlja zunanjo oblačno kamero!

D-Link predstavlja novo kamero DCS-2310L, ki je primerna tudi za zunanjo uporabo. Nova kamera se lahko pohvali tudi »oblačnim« načinom delovanja, kar zagotavlja zanesljivost in možnost vpogleda v vaš dom iz skoraj vsake naprave, ki premore malce višji IQ. Med te naprave seveda štejemo mobilnike, tablične računalnike in podobne naprave.

HD PoE kamera se lahko pohvali z izjemno enostavno uporabo in namestitvijo. Kot že oznaka pove, se kamera napaja kar preko mrežnega kabla, kar pomeni, da je do mesta kamere potrebno napeljati le en kabel. Kamero je mogoče enostavno povezati v mydlink cloud storitve, kar pomeni, da bo za grobe nastavitve kamera poskrbela sama. Po priklopu bodo tako tudi manj izurjeni uporabniki hitro našli video »v živo« na svojem mobilnem telefonu ali tablici.

Kamera se lahko pohvali tudi z oznako IP65, kar v praksi pomeni, da je kamera polno odporna proti prahu in vodi. Srce kamere sestavlja 1MP CMOS senzor za najvišjo jasnost video posnetka (720p HD video način). Vgrajena je tudi funkcija PIR motion-sensing, ki bo »ulovila« vsak gib v vidnem polju in vas nanj tudi opozorila. Poleg slike bo kamera zajela tudi zvok, za dvosmerno komunikacijo pa skrbi tudi vgrajen zvočnik, ki omogoča dvosmerno komunikacijo (half-duplex), kar se odlično izkaže pri uporabi na vhodu v stanovanje, saj tako ne potrebujete še dodatnega komunikacijskega nakala.

Posnetek naprave lahko shranimo na tako imenovani NVR (Network Video Recorder) D-Link DNR-322L, ki omogoča tudi snemanje na micro SD kartico.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več