Računalništvo, telefonija
16.04.2012 13:58
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največja turška banka s Halcomovo e-banko v BiH

Turkish Ziraat Banka in Halcom Sarajevo sta podpisala pogodbo o uporabi storitev elektronske banke Hal E-Bank. Turkish Ziraat Banka je 17. banka v Bosni in Hercegovini, ki uporablja Halcomove storitve elektronskega bančništva.
Največja turška banka s Halcomovo e-banko v BiH
Največja turška banka s Halcomovo e-banko v BiH

Sodelovanje Turkish Ziraat Banke in Halcoma Sarajevo bo komitentom banke, tako pravnim kot fizičnim osebam, omogočilo uporabo sodobnih in varnih rešitev elektronskega bančništva. Komitenti, ki so uporabniki Hal E-Bank v drugih bankah in imajo Halcomov digitalni certifikat, lahko obstoječi certifikat uporabijo tudi za registracijo računa pri Turkish Ziraat Banki.

Turkish Ziraat Banka je v BiH prisotna od leta 1997, v Sarajevu pa je začela s poslovanjem kot prva tuja banka v državi. Turkish Ziraat Banka je podružnica turške državne banke Ziraat Bankasi A.S., ki svojim komitentom nudi celotno paleto bančnih storitev v 16 državah sveta. Ziraat Bankasi A.S. je največja državna banka s 149-letno tradicijo poslovanja v Turčiji. Ziraat Bankasi A.S. ima več kot 1.300 poslovalnic in prek 22 tisoč zaposlenih, v zadnjih letih pa je najbolj dobičkonosna banka v Turčiji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18