Računalništvo, telefonija
02.03.2012 16:40

Deli z drugimi:

Share

Brother predstavlja nove bolj “zelene” TZe-trakove za P-touch naprave

TZe-nalepke, narejene s PT-2730
TZe-nalepke, narejene s PT-2730

Specialist v tehnologiji tiskanja Brother spodbuja uporabnike naprav za nalepke, da bi se zavezali bolj “zeleni” prihodnosti z uporabo nove linije ekološko prijaznih TZe-trakov.

TZe-trakovi bodo zamenjali TZ-trakove in so popolnoma združljivi z vsemi P-touch tiskalniki nalepk, vključno s tistimi iz prejšnjih generacij. Obsežna serija TZe-trakov je bila narejena za potrebe vseh aplikacij za lepljenje, od standardnih laminiranih trakov v veliko barvnih možnostih, do posebnih funkcijskih trakov.

P-touch TZe-trakovi imajo vrsto eko priporočil, ki zagotavljajo faktor dobrega počutja za uporabnike s ponujenimi visoko kakovostnimi izdelki, ki hkrati zagotavljajo zaščito virov za naslednje generacije.

S prednostmi, kot so eko prijazno pakiranje, zmanjšana poraba plastike in povečana uporaba recikliranih materialov, kupci lahko tiskajo nalepke varno in z vedenjem, da bodo z uporabo TZe-trakov zmanjšali svoj vpliv na okolje.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo in Hrvaško pri podjetju Brother je povedal: “Vemo, da našim kupcem ni vseeno za okolje, hkrati pa cenijo in potrebujejo visoko kakovost in nalepke s profesionalnim izgledom na delovnem mest in doma.

“Pri podjetju Brother se zavedamo vpliva naših izdelkov na okolje v obdobju njihove življenjske dobe – od proizvodnje v naših tovarnah, pri transportu in uporabi naših izdelkov pa vse do konca. Z zmanjšanjem uporabe plastike za TZe-kasete in z uporabo recikliranih materialov lahko dosežemo znatno zmanjšanje CO2 emisij.”

Eko prednosti naših novih TZe-trakov vključuje:

  • Eko prijazno pakiranje: TZe-trakovi imajo novo eko prijazno pakiranje, ki uporablja lažje material kot prej in jih je s tem lažje transportirati.
  • Manj plastike: Brother je zmanjšal težo plastike v kaseti za 15 %.
  • Reciklirana vsebina: kaseta zdaj vsebuje najmanj 5 % recikliranih materialov v primerjavi s samo enim odstotkom obstoječe P-touch TZ-kasete.
  • Izboljšano recikliranje: 75 % TZe-kasete je možno reciklirati.
  • Zmanjšane emisije ogljika: z zmanjšanjem teže plastike v kasetah in zagotavljanjem eko pakiranja lahko dosežemo 12 % zmanjšanje CO2 emisij.

Andrej Zalokar še dodaja: “Ta nova tehnologija je odziv na zahteve naših kupcev. Prednost jim dajemo z možnostjo izbire znamke, ki dokazuje svojo zavezanost okolju.

“S tem pa kupcev ne prosimo, naj žrtvujejo kakovost – naša inovativna tehnologija laminiranih trakov daje novim TZe-trakovom obstojnost in kakovost, ki jo pričakujejo od izdelkov P-touch. Nalepke so tanke, zelo močne in lahko kljubujejo učinkom drgnjenja, ekstremnih temperaturnih sprememb, vodi, kemikalijam in sončni svetlobi.”

Za več informacij, kje lahko kupite P-touch tiskalnike nalepk in TZe-trakove, prosimo, obiščite www.brother.si ali www.brother.si/ptouch.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več