Telefoni
04.02.2012 16:46

Deli z drugimi:

Share

HTC Sensation – Ice White z ICS-jem

Belo snežna različica HTC Sensation-a, bo na prodajne police prišla šele v marcu.
Belo snežna različica HTC Sensation-a, bo na prodajne police prišla šele v marcu.

Pri HTC-ju so najavili, da bodo v kratkem lansirali »Ice White« različico pametnega telefona Sensation, ki bo na prodajnih policah na voljo najverjetneje že s prvim marcem. Morda bi bilo pametneje (in primernejše), če bi omenjen telefon predstavili že v teh dneh, ko so temperature tudi pri nas vrtoglavo v minusu. No, malce smo zlobni. Kar je zanimivo pri tej novici je dejstvo, da bo novi snežno beli HTC Sensation nadgrajen na zadnjo različico operacijskega sistema Android – Ice Cream Sandwich.

Sodeč po razpoložljivih fotografijah, je snežno bela barva vidna le na zadnjem poklopcu. Obrobe okoli zaslona očitno še vedno ostajajo v sivem tonu, kar je po našem mnenju precejšnja škoda. Kar se tiče tehničnih specifikacij HTC Sensation Ice White-a, je ta povsem identičen s svojim predhodnikom. Poganja ga 1.2 GHz dvojedrni procesor Scorpion, na voljo je 1GB notranjega pomnilnika, omenimo pa še lahko možnost zajemanja videa v HD resoluciji 1080p.Tisto kar bo ob tem najbolj razveselilo dosedanje uporabnike HTC-jevega modela Sensation, bo prav gotovo to, dda ne glede na barvo njegovega ohišja, omenjen model dobiva svojo prirejeno nadgradnjo na najnovejši operacijski sistem Android ICS.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18