19.01.2012 11:16

Deli z drugimi:

Share

Monitor Philips Moda bo v februarju prejel nagrado za izjemen dizajn

Nova linija Philipsovih monitorjev Moda je bila izbrana za prestižno oblikovalsko nagrado iF Design za leto 2012. Kot »pečat dobrega dizajna« je nagrada iF počastitev izjemnih dosežkov na področju oblikovanja. MMD, podjetje ki trži Philipsove monitorje, je to poletje predstavilo dva nova monitorja, ki združujeta najsodobnejšo tehnologijo z dih jemajočim dizajnom.
Philips_Moda_monitor_ iF_Design_nagrada_2012
Philips_Moda_monitor_ iF_Design_nagrada_2012

»Od naših strank smo prejeli izjemen odziv zaradi edinstvene kombinacije dizajna in zmogljivosti monitorjev Moda,« je dejal Thomas Schade, podpredsednik za Evropo pri MMD. »To priznanje dodatno potrjuje našo predanost inovacijam na področju oblikovanja.«

S svojima super tankima ohišjema in izredno stabilnima, elegantnima stojaloma iz litega aluminija oba, tako 24-inčni in 21.5-inčni širokozaslonski monitor Philips Moda, izražata vrhunsko umetnost izdelave, ki še toliko bolj osmisli njihov slogan »Dizajn in učinkovitost izpopolnjena do umetnosti«. Obljube blagovne znamke Philips »smisel in preprostost« so se sveto držali. Poleg tega je zaradi svetleče površine v dveh tonih monitor prava atrakcija na pisalni mizi ali v dnevni sobi. Zaradi širokopasovne povezljivosti z 2 HDMI vhodoma, hitrim odzivnim časom samo 2 ms in inovativnih značilnosti, kot je SmartTxt in SmartKolor za boljšo izkušnjo gledanja, je monitor Moda idealna platforma za doživljanje najboljšega v sodobnem svetu zabave.

Mednarodno priznana žirija, sestavljena iz 44 strokovnjakov na področju oblikovanja, je prisostvovala kritični razpravi in debati o izbiri zmagovalnih projektih. Od 4322 prijav, ki jih je predložilo 1605 udeležencev iz 48 držav, je žirija nagrade iF za oblikovanje izdelka izbrala svojih 1218 najljubših in najboljših oblikovalskih dosežkov za leto 2012.

Vsi izdelki, ki so prejeli nagrado, bodo predstavljeni na oblikovalski razstavi iF v Hannovru in sicer od 6. do 10. marca 2012, ter v Hamburgu v drugi polovici leta 2012.

Slovesna podelitev nagrad bo potekala 10. februarja 2012 v Münchnu, kjer bo razglašenih 100 dobitnikov iF zlate nagrade. Več informacij lahko najdete na www.ifdesign.de.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več