Računalništvo, telefonija
05.05.2010 11:00
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S štirimi koraki do spletne strani

Splet je danes glavni vir informacij, zato še kako drži rek
Splet je danes glavni vir informacij, zato še kako drži rek

Splet je danes glavni vir informacij, zato še kako drži rek “če te ni na internetu, ne obstajaš”. Slednje še posebej velja za podjetja. Vedno več potrošnikov namreč prve informacije o ponudniku ali izdelku poišče na spletu. Ob tem se podjetjem ni treba ustrašiti stroškov ter zahtevnih in dolgotrajnih postopkov. K sreči je na voljo kar nekaj sistemov za enostavno in cenovno ugodno postavitev spletnih strani, kot je sistem mojweb.si.

Sistem mojweb.si se popolnoma prilagodi potrebam uporabnika. Paket si vsak uporabnik glede na svoje potrebe po meri sestavi sam ali pa izbere med že obstoječimi paketi.

Prednost sistema mojweb.si je v njegovi preprosti uporabi:

1. Najprej si izberete grafično predlogo, ki vam najbolj ustreza. Vsaki grafični predlogi lahko spremenite barvno shemo, prilagodite meni in dodate svoj logotip. Če želite, lahko naročite predlogo po meri, ki je popolnoma prilagojena vašim zahtevam.

2. Nato izberete paket naročnine. Naročnina se začne že pri 22 evrih na mesec, prve tri mesece pa je za nove uporabnike zastonj, ne glede na paket. Paket mesečne naročnine omogoča gostovanje in vzdrževanje spletnih strani, spletno pošto z vašo lastno domeno, zagotavlja določen prostor na strežniku, ponuja podporo, dostop do urejevalnika spletnih strani, statistike obiskanosti spletnih strani, itd.

3. V tretjem koraku pride na vrsto vsebina. Glede na izbrani paket se določi obseg vsebine in funkcionalnosti. Količina vsebine je količinsko omejena samo ob postavitvi spletne strani. Ko vam strokovnjaki mojweb spletno stran postavijo, jo naprej urejate sami. Vsebino lahko neomejeno dodajate, prav tako podstrani, fotografije in video vsebine.

4. V zadnjem koraku vam sistem še enkrat pokaže vašo izbiro. Nato vpišete osebne podatke, ki so potrebni za naročilo spletne strani. Zahtevek za izdelavo vaše spletne strani pošlje administratorju, ki po želji poskrbi tudi za registracijo vaše domene.

Sistem mojweb.si ima urejen zaledni uredniški sistem, ki omogoča, samostojno urejanje podstrani spletne strani ter dodajanje vsebine, fotografij in video vsebin. Upravljanje je enostavno, pri tem pa so v pomoč enostavna navodila v slovenščini.

Mojweb.si omogoča, da podjetje v okviru svojih zmožnosti zadovolji svoje trenutne potrebe in uresničuje svoje potenciale. Ko se izkaže, da osnovna vizitka o podjetju ne zadostuje več, se lahko spletna stran v nekaj dneh nadgradi z dodatnimi funkcionalnostmi. Na spletno stran lahko vključite preproste ali zahtevne ankete, forum, predel za registrirane uporabnike, spletno trgovino, predel za shranjevanje dokumentov, foto galerije, video galerije, forum, blog, spletne kontaktne obrazce, bližnjice za objavljanje na Facebooku, blogih, Twitterju … Mojweb sistem omogoča, da spletne strani rastejo hkrati z vašim podjetjem. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več