Pametne ure
10.09.2024 08:31
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična, a draga pametna ura Apple Watch Series 10

Pametna ročna ura Apple Watch Series 10 je najtanjša pametna ročna ura Apple Watch doslej. Ta prinaša še vrsto uporabnih možnosti.
Foto: Apple
Foto: Apple

Oči sveta so vsak september povsem osredotočene na Apple in na izdelke, ki bodo v tem letu zapustili njihove delavnice. 20. septembra. Podjetje Apple je predstavil novo generacijo izdelkov in ponovno navdušili privržence, strokovnjake ter razvijalce mobilne tehnologije. Poleg pametnih mobilnih telefonov družine iPhone 16 pa so predstavili tudi novo pametno ročno uro Watch.

Pametna ročna ura Apple Watch Series 10 je najtanjša pametna ročna ura Apple Watch doslej. Poleg tega jo bomo lahko uporabljali tudi pod vodo, in sicer do globine šestih metrov. Novo uro Apple Watch 19 poganja zmogljiv čip S10 SiP, ki je znatno zmogljivejši od prejšnje generacije. To izboljša hitrost in odzivnost naprave, kar uporabnikom omogoča učinkovitejšo interakcijo s Siri.

Zaslon novega modela ponuja največjo svetlost 2.000 niti. To pomeni, da bodo informacije jasneje vidne tudi pri močni sončni svetlobi. Pogled tega je zaslon prejel boljšo funkcijo za neprestan prikaz slik. Te so sedaj deležne osvežitve enkrat na sekundo, namesto enkrat na minuto, kot je to značilno za prejšnjo generacijo. Kljub temu je avtonomijo pametne ročne ure Apple Watch 10 ostala enaka – eno polnjenje namreč zadošča za do 18 ur uporabe novosti. Njeno polnjenje pa je hitrejše.

Nova ura Apple Watch 10 je na voljo v različnih barvah, vključno z roza, zvezdno, srebrno, polnočno in rdečo. Ure nimajo več usnjenih paščkov, saj ti niso v skladu z okoljsko politiko podjetja. Novost bodo prvi kupci prejeli od 20. septembra dalje.

Nova Apple Watch 10 seveda ni poceni. Vstopna različica je v Združenih državah Amerike naprodaj za preračunanih 361 evrov oziroma 399 ameriških dolarjev. Naprednejša različica pa je opremljena z mobilnim modemom 4G. Njena maloprodajna cena pa je postavljena na preračunanih 452 evrov (499 dolarjev).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple Watch

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več