Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
Programska oprema
14.09.2024 07:08

Deli z drugimi:

Share

TIFT umetna inteligenca in Toshiba tiskalniki – najboljši pisarniški dvojec

Tiskalnike si predstavljamo kot velike okorne škatle, ki nam dobesedno na pladnju servirajo vse dokumente. To je mišljenje iz preteklosti, danes so tiskalniki dokumentni center, preko katerega se pretakajo skoraj vsi podatki podjetja.

Tiskalnik ali večnamenska naprava nikoli ne deluje sama. Vedno je del večje flote, kar pomeni, da je potrebno razmisliti tudi o programski opremi, s katero lahko nadzorujemo povezane naprave, poleg tega pa mora imeti tudi nekatere druge specializirane rešitve, kot na primer dokumentni sistem.

TIFT je slovensko podjetje, ki ponuja oboje – odlične tiskalnike in večnamenske naprave in pisarniške rešitve z umetno inteligenco za indeksiranje, upravljanje, razvrščanje in analiziranje dokumentov.

Toshiba in TIFT za vse tiskalniške potrebe

Toshiba je že več desetletij eden pomembnejših akterjev. Čeprav japonsko podjetje nekateri poznajo po polprevodnikih in računalnikih, jih večina povezuje s tiskalniki. Barvni, črno-beli tiskalniki, večnamenske naprave … ne glede na izbor naprave boste dobili visoke hitrosti tiskanja, odlično kakovost, učinkovitost in funkcionalnost.

Med bogatim portfeljem tiskalniških rešitev pa trenutno najbolj izstopajo večnamenske naprave, ki jih priporoča tudi podjetje TIFT. Razlogi so čisto preprosti. Ena večnamenska naprava zmore vse, od tiskanja in kopiranja do skeniranja dokumentov. Vse, kar potrebujete za upravljanje dokumentov, dobite v eni napravi. Toshiba vsak svoj tiskalnik in večnamensko napravo opremi z naprednimi programskimi rešitvami za upravljanje dokumentov, vključno s sistemom za samodejno usmerjanje dokumentov in digitalizacijo papirnatih dokumentov. Flota Toshiba večnamenskih naprav se zlahka integrira v vsako obstoječo delovno okolje.

Foto: Toshiba

Ker se po tiskalnikih pretakajo občutljivi podatki, podjetja zagotovo zanima, kako je poskrbljeno za varnost. SSD in HDD diski imajo sistem šifriranja, na voljo so tudi šifrirni ključi, varovani z modulom TPM, in pa sistem za upravljanje dostopa, ki prepreči neavtorizirano uporabo tiskalnikov in distribucijo podatkov. Dovoljujejo tudi uporabo bralnikov kartic in biometričnih čitalnikov.

Z večnamenskimi napravami Toshiba boste pohitrili in izboljšali delovne tokove, olajšali upravljanje dokumentov, zmanjšali stroške in poskrbeli, da pomembni podatki ne bodo zašli v napačne roke.

TIFT je pisarniške rešitve opremil z umetno inteligenco

Stranke in partnerji so spregovorili. Želijo in potrebujejo pisarniške rešitve, ki nimajo težav z integracijo v obstoječe sisteme, so hitre, natančne in prilagodljive v primeru nenadnih poslovnih sprememb. TIFT je odgovoril s pisarniškimi Ai rešitvami.

Katere sisteme že uporabljate? HP Trim, SharePoint ali kaj drugega? Z integracijo novih rešitev si ne želite kaosa in morebitnih izpadov obstoječih rešitev, ampak nemoteno delovanje. TIFT pisarniške Ai rešitve ne bodo ovirale obstoječih sistemov, ampak ji le dopolnile oziroma nadgradile.

Glavne funkcije so skeniranje, indeksiranje in hramba dokumentov. Ne samo fizičnih dokumentov, ki jih boste natisnili s Toshiba tiskalnikom, ampak tudi vseh ostalih, ki se nahajajo v vaši poslovni mreži, na primer na e-pošti, računalnikih, telefonih in povsod drugje. Po tem, ko so obstoječim pisarniškim rešitvam dodali še umetno inteligenco, se je zmogljivost le še povečala. Zajem je postal še enostavnejši, skeniranje hitrejše in bolj natančno, dodali so možnost kreiranja računov, splošna obdelava podatkov pa je postala nepredstavljivo hitrejša.

Podjetja z večjimi količinami podatkov lahko izkoristijo množično skeniranje dokumentov, ki jih lahko uporabnik profilira na katerikoli povezani napravi, podatke pa po želji shrani v izbrane programske rešitve, baze, skupne mape ali v oblak.

Med bolj priročna orodja se uvrščajo še OCR in OMR, možnost pametnega iskanja z različnimi filtri in kreiranje imeniškega drevesa na podlagi vrednosti indeksov posamičnega dokumenta.

Podatki so v pravih rokah

Če bi radi poenostavili tiskanje in zajem ter upravljanje dokumentov, se povežite s podjetjem TIFT. Obiščite jih na spletni strani www.tift.si ali pa jih kontaktirajte na dobrodosli@tift.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
dokumentni sistemi Toshiba tiskalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več