Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Tipkovnice in miške
Dodatki za računalnike
03.09.2024 07:00

Deli z drugimi:

Share

Odlični popusti na Logitech izdelke za vrnitev v pisarne in šolo

Poletju se čas izteka, kar pomeni neizogibno vrnitev v pisarne in učilnice. Poletno razposajenost pa vseeno lahko vsaj še za nekaj časa podaljšamo. Logitech bo od 3. do 13. septembra s pomočjo partnerjev in prodajalcev po celi Evropi nudil odlične popuste na miške, tipkovnice, slušalke in druge njihove izdelke, ki jih vsi dobro poznamo.

Logi WORK DAYS, kot so kampanjo poimenovali, želi olajšati prehod iz peščenih plaž nazaj v pisarne, kjer vas čaka neskončno dela, in učilnice, kjer boste preživeli še eno dolgo šolsko leto. Nič ni boljšega, kot če si pisarno popestriš z novo Logitech miško ali tipkovnico, s katerima bo delo in učenje veliko enostavnejše.

Z 12-dnevno akcijo, ki bo potekala širom Evrope, vključno s Slovenijo, želijo spodbuditi duh delovnih dosežkov, h katerim stremimo vsak dan, bodisi v učilnici ali v pisarni. V teh 12 dneh si boste lahko ogledali ekskluzivne ponudbe na Logitech izdelke, s katerimi si boste olajšali in pohitrili delo. Logitech slušalke na glavi za odličen zvok in jasno komuniciranje, Logitech tipkovnica za hitro, udobno tipkanje, ergonomska in vzdržljiva Logitech miška – tako enostavno si lahko personalizirate pisarno in v mimoidočih vzbudite kanček ljubosumja.

Najbolj pa vas zagotovo zanima, kakšni bodo popusti. Se 50 % sliši dovolj mamljivo?

V Sloveniji bomo Logi WORK DAYS lahko izkoristili pri prodajalcema Mimovrste in Big Bang, pri katerih tako ali tako najpogosteje nakupujemo. Najbolj mamljive ponudbe so:

  • MX Anywhere 3S: Kompaktna miška s prepoznavno obliko, ki jo lahko uporabljamo kjerkoli – doma, v pisarni, učilnici ali na poti.
  • MX Keys Mini: Ena najboljših kompaktnih in minimalističnih tipkovnic. Odlikuje jo odlična ergonomija, taktilen občutek med tipkanjem, izvrstna kompaktnost in kakovost izdelave.
  • Wave Keys: Če iščete brezžično tipkovnico s poudarkom na ergonomiji, je to prava izbira. Postavitev tipk je oblikovana po ergonomskih standardih, priloženo pa je tudi naslonjalo za roke za bolj udobno tipkanje.
  • Logitech Lift: Poslovite se od težav s karpalnim kanalom z vertikalno ergonomsko miško Lift.

Logitechov dan dela vas želi spodbuditi, da najdete svoj edinstven pristop do dela. Doseganje ciljev je veliko enostavneje, če imate ob sebi kakovostno računalniško opremo. Dobra produktivnost, lažje sodelovanje, odlična učinkovitost – to lahko dobite na Logi WORK DAYS.

»Logi WORK DAYS je več kot le promocijski dogodek. To je platforma, ki našim potrošnikom omogoča, da bistveno povečajo svojo produktivnost, ustvarjalnost in udobje doma ali na poti,« je dejal Yalcin Yilmaz, podpredsednik in vodja evropskega oddelka družbe Logitech. »Navdušeni smo, da lahko ponudimo paleto izdelkov, ki ne le izpolnjujejo zahteve sodobnega delovnega življenja, temveč tudi prispevajo k bolj trajnostnemu in radostnemu načinu dela.«

Za še več podrobnosti o izdelkih, ki bodo znižani med 3. in 13. septembrom, obiščite www.mimovrste.com ali www.bigbang.si.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Logitech.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več