Računalništvo, telefonija
12.08.2024 15:00
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zadnja možnost, da se potegujete za bogate nagrade

Ura teče in čas za prijavo na nagradni natečaj Huawei XMAGE Awards 2024 se počasi izteka. Rok za prijavo je 15. september in če si želite svetu pokazati svojo ustvarjalnost, je zdaj zadnji čas, da pošljete svojo fotografijo.
Foto: Mojca Cvirn
Foto: Mojca Cvirn

Fotografski natečaji so odlična priložnost za preizkus vašega znanja v primerjavi z drugimi talentiranimi umetniki. Prav tako pa vam omogočajo, da svojo strast ponesete še stopničko višje in jo dobro unovčite. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalen fotograf, lahko z eno izjemno fotografijo prepričate člane žirije in osvojite srca ljudi s celega sveta. Pokažite svetu svojo zgodbo skozi prizmo vašega objektiva, pri tem pa imejte v mislih, da so pogum, edinstvenost in izvirnost ključ do vzbujanja zanimanja za vaše fotografije.

Sodelovanje pa vam ne bo prineslo samo slave in vidnosti vaših fotografij širšemu občinstvu. Potegujete se za tri glavne nagrade, vsaka je vredna 10 tisoč ameriških dolarjev, in številne druge nagrade v vrednosti med 1000 in 2000 dolarji. Vseh nagrad je več kot 60!

Poskušajte pogledati svet okoli sebe skozi drugo perspektivo. Pomagajte si s funkcijami, ki vam jih omogočajo kamere telefonov Huawei in poiščite optimalno kompozicijo. Bodite pozorni na osvetlitev in senčenje, v okolici poiščite neobičajne oblike, ki vam padejo v oči, ali pa se osredotočite na detajle. Pri tem so vam lahko v pomoč vrhunski pametni telefoni serije Huawei Pura 70, katerih vrhunske zmogljivosti so že preverili priznani slovenski fotografi.

Letošnje nagrade XMAGE uvajajo nove kategorije: Trenutki, Obrazi, Tako daleč, tako blizu in Stil, ki prikazujejo Huaweievo vodilno vlogo na področju posnetkov, portretne fotografije, telefoto in makro fotografije ter barvnega sloga. Poleg tega so bile oblikovane nove nagrade, ki umetnike spodbujajo k raziskovanju različnih izraznih oblik in tem z uporabo Huaweievih vodilnih fotografskih zmogljivosti telefonov serij Mate in Pura.

Prispela dela bo ocenjevala žirija uglednih sodnikov, med katerimi so Chen Xiaobo – 9. podpredsednik kitajskega združenja fotografov, Keith Ladzinski – fotograf National Geographic in nominiranec za nagrado Emmy, James Perolls – modni fotograf in režiser, Susi Belianska – portretna fotografinja in vizualna umetnica, Li Changzhu – Huawei Consumer Business Group.

Poleg vsestransko naprednih pametnih telefonov je Huawei pred kratkim na lokalnem trgu predstavil izredne brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i ter modno in kvadratno športno pametno uro Huawei Watch Fit 3. Med urami izstopata še Watch 4 Pro Space Edition, ki je trenutno na listi želja marsikaterega gospoda, žensko različico Watch GT 4 v zeleni barvi pa z lahkoto kombinirate s kakršnimkoli stajlingom poletja.

Vzemite v roke svoj pametni telefon Huawei, pritisnite na »sprožilec« in se pridružite tisočim drugim fotografskim navdušencem iz Slovenije in drugih držav. In ne pozabite. Na fotografski natečaj Huawei XMAGE Awards 2024 se lahko prijavite do vključno 15. septembra. Za več informacij in prijavo na natečaj obiščite: https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več