Prenosni računalniki
06.08.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik HP OMEN Transcend – Zmogljiv lepotec v belem

Nekaj nadpovprečnega iz hiše HP. Lep in hiter prenosnik HP OMEN za igralce iger je tukaj. Sestavljen iz komponent hiše Intel in Nvidia je najnovejša serija OMEN res nekaj posebnega.

Trenutno najbolj vroča HP ponudba z najnovejšimi Intel Core Ultra 7 procesorji iz hiše HP je prenosnik OMEN Transcend 14-fb0012na z kontrastnim 14 inch (35,56cm) 2.8K (2880×1800) BV OLED 120Hz zaslonom in izjemno hitro notranjostjo, ki je zgrajena okoli Intel procesorja najnovejše generacije in grafične kartice Nvidia serije RTX 4000. Prenosnik je seveda zasnovan na pomnilniku DDR5 in ima izjemno dolgo avtonomijo baterije. Vgrajen je disk SSD 1 TB M.2 PCIe Gen4, ki je hiter in zanesljiv hkrati.

HP Omen prenosnik


Prenosnik je dobavljiv v več barvah. Trenutno je v akcijski ponudbi prelep model v beli barvi čigar posebnost je tudi ohišje iz aluminija in magnezija. Ohišje ni plastično. Na otip je nekaj res posevnega. Tipkovnice imajo original gravirane Slovenske znake ščćžđ, nameščen pa je licenčen operacijski sistem Microsoft Windows 11. Serijska garancija je 12 mesecev, ki se proti doplačilu lahko podaljša.

Posebnost za tehnološke sladkokusce je povezava Thunderbolt 4 (DisplayPort – 40Gbps), ki omogoča priklop več različnih zunanjih naprav in je značilna za sisteme z Intel procesorji novejšega razreda. Tisti, ki s prenosnikom delajo v nočnih urah pa bodo veseli tudi osvetljene tipkovnice.

Prenosniki HP so dobavljiv v več trgovinah po Sloveniji. Trenutno pa ima zelo zanimivo akcijo tudi podjetje GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora. Povezava do izdelka TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več