Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
Poslovne rešitve
03.09.2024 14:51
Posodobljeno 5 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kje kupiti zanesljive grafične postaje 50 % ceneje?

Grafične postaje so visoko zmogljivi računalniki, zasnovani za tehnično bolj zahtevne aplikacije. V primerjavi z običajnimi osebnimi računalniki imajo večjo procesorsko moč, več spomina, boljše hlajenje, več možnosti razširitve in izredno grafično zmogljivost.
Grafične postaje je tudi drug izraz za delovne postaje (ang. workstation), ki so v resnici najbolj zmogljivi računalniki za uporabo v namenskih, posebnih programih, ki zahtevajo veliko zmogljivost.

Ob omembi grafične postaje odličnih specifikacij in visokih zmogljivosti verjetno najprej pomislite na visoko ceno. Pri tovrstnih napravah nekaj sto evrov, ki jih navadno odštejete za domači računalnik ali prenosnik, ni dovolj. A tudi visoka cena ni nujno dejstvo. Še posebej ne, če pomislite na obnovljene grafične postaje, ki jih lahko najdete pri BBT.si.

A zakaj bi sploh razmišljali o obnovljenih napravah?

Prav zaradi cene!

Obnovljene grafične postaje v BBT kakovosti

Prva misel je vse prepogosto: »Zakaj bi kupili obnovljeno, če je novo boljše?« Zato, ker to ne drži povsem. Vedeti morate, da boste za obnovljene grafične postaje pri BBT.si odšteli vsaj 50 % manj v primerjavi z novimi, a ne na račun kakovosti in tudi programi bodo tekli hitro. V povprečju BBT stranke pravijo, da so prej za isto delo potrebovale par dni, zdaj pa nekaj ur.

To pomeni tudi ogromen prihranek na času!

To so delovne postaje najboljše, POSLOVNE linije, ki so narejene iz boljših materialov in komponent in so ustvarjene, da delujejo stabilno, hitro in brez težav leta in leta.

V čem se grafične postaje razlikujejo od »navadnih » računalnikov?

To so naprave, ki so visoko zmogljive, opremljene z močnejšimi procesorji, pogosto pa delujejo z več jedri in višjimi frekvencami kot običajni računalniki, kar jim omogoča hitrejšo obdelavo kompleksnih nalog. Vgrajene imajo boljše grafične kartice profesionalne serije, boljši hladilni sistem, močnejše ventilatorje, optimizirane so za grafično zahtevne aplikacije. Uporabljajo jih pri 3D modeliranju, animacijah, simulacijah, obdelavah visokokakovostnih videoposnetkov … Narejene so zato, da delujejo hitro, stabilno in jim noben vaš ukaz ni tuj.

So popoln stroj za profesionalne uporabnike namenskih programov!

Snovalci tovrstnih delovnih postaj jih obdarijo z izdatno količino RAM-a oziroma sistemskega pomnilnika, kar omogoča zares gladko delovanje brez zatikanj pri delu z velikimi datotekami in pri večopravilnosti.

Kljub temu, da gre že v osnovi za zelo bogato opremljene postaje, so zasnovane tako, da jih je mogoče enostavno nadgraditi in razširiti, na primer z dodatno grafično kartico, pomnilnikom ali več diski.

Ni odveč še enkrat poudariti, da gre za izjemno zanesljive in stabilne računalnike, narejene za dolgotrajno uporabo, pogosto pod velikimi obremenitvami, saj se uporabljajo v okoljih, kjer je malo prekinitev dela.

Grafične postaje po vaših zahtevah

Pri BBT.si vam sestavijo grafične postaje po vaših zahtevah. To pomeni, da si lahko tudi »malo izmišljujete«, oni pa vam bodo pri tem skušali ugoditi ter z vami najti skupen jezik – in od njih ne boste odšli le nasmejani, še z veseljem se boste vračali.

BBT kakovost obnove in servis samo za vas

K njim se boste z veseljem vračali tudi zato, ker nudijo najvišji standard obnovljene opreme – BBT kakovost. Obnovljene grafične postaje so v odličnem fizičnem stanju, so testirane, pregledane in zanje nudijo vsaj 1 leto garancije. Večina njihovih strank pravi, da če jim sistemski inženir ne bi povedal, da je postaja obnovljena in ne nova, tega sploh ne bi opazile, ker izgleda in deluje enako kot nova!

Pri njih je za vsak kos opreme, ki gre v prodajo, potrebno znanje vsaj šestih ljudi, ki v napravo vložijo 7 ur svojega dela. Njihovo delo pooseblja natančnost in strokovnost.

Če bi vendarle šlo v življenjski dobi delovne postaje karkoli narobe, so vam na voljo z lastnim servisom in tehnično pomočjo, ki ju nudijo ekskluzivno za stranke BBT.si, kar pomeni, da bo popravilo v največ primerih tudi rekordno hitro, saj pred vami ne bo na desetine drugih strank. Šli so celo tako daleč, da so se zavezali, da bodo morebitne težave v 95 % primerov rešili v le 48 urah od prijave.

Tudi glede pestrosti izbire vam ni potrebno skrbeti, saj imajo največjo zalogo tovrstnih naprav v Sloveniji.

Vso edinstveno ponudbo lahko pregledate na spletni strani: 


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
grafične postaje

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Brown Bear Team (BBT)
Za več informacij so vam na voljo pri Brown Bear Team (BBT)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Brown Bear Team (BBT)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že več kot 20 let. Od ustanovitve leta 2003 smo postali zanesljiva podpora že več kot 15.300 poslovnim uporabnikom, ki spremembe ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več