Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
24.11.2023 07:30

Deli z drugimi:

Share

Kako do hitre in celovite digitalizacije podjetja?

Med prvimi izdelki in idejami, ko pomislimo na digitalizacijo, so računalniki, avtomatizacija poslovnih procesov in digitalna programska oprema. To pa je zelo splošna definicija digitalizacije.

Digitalizacija poslovanja zajema praktično vse vidike posla in vsakdanjega življenja. Vse, kar je bilo v preteklosti analogno, lahko s pravim pristopom digitaliziramo. Ali bi morali to storiti, pa je seveda odvisno od potreb posameznika oziroma podjetja. Če na primer ne potrebujete kompleksnega sistema naprav interneta in novih izdelkov, je povsem nesmiselno podjetje usmeriti na to pot. Pomembno je, da si zastavite končni cilj in potem primerno prilagodite svojo digitalno strategijo.

Za nekatere to pomeni, da bodo digitalizirali le dokumente, druga podjetja pa na primer želijo bolj celovito digitalizacijo. V obeh primerih se projekta ne morete lotiti sami. Podjetje Od A-Ž d.o.o. ne poskrbi le za ustaljene digitalne rešitve, ampak razmišljajo tudi izven okvirjev.

Tudi vstope v prostore lahko digitalizirate

Bi radi imeli popoln nadzor, kdo vstopa v vaše prostore? Vas skrbi, ali so najmlajši varno prišli domov? Podjetje Od A-Ž z različnimi rešitvami digitalizira vstopne točke v poslovne ali bivalne prostore. Namestijo vam pametne domofone z dvosmerno komunikacijo in zmožnostmi ogleda videa v realnem času, kar pomeni, da boste v katerem koli trenutku lahko pogledali, kaj se dogaja okoli vaših prostorov.

Povezujejo se preko spleta, žično ali brezžično, upravljate pa jih lahko s telefonom ali tablico. Ko obiskovalec pozvoni na vaša vrata, se bo klic ob morebitni odsotnosti samodejno preusmeril na vašo napravo. Tako boste takoj vedeli, ali je pred vrati poštar, dostavljavec ali pa šolar, ki je v šolski omarici pozabil ključe od hiše.

Lahko pa se skorajda v celoti znebite ključev. Podjetje Od A-Ž vgrajuje rešitve, s katerimi lahko vrata odklepate s prstnim odtisom, s telefonom na daljavo, z brezžičnimi ali žičnimi tipkovnicami s številčnico, s pametnimi karticami ali ključki. Ne glede na število vstopnih točk se lahko s podjetjem Od A-Ž dogovorite za celovito digitalizacijo vhodov.

Poskrbite za varnost še danes

Najboljša preventivna zaščita so nadzorne kamere, takoj za njimi različni senzorji in alarmi. Od A-Ž ima v portfelju vsaj trideset različnih modelov varnostnih kamer, s katerimi lahko nadomestijo vašo morebitno zastarelo varnostno opremo. Kamere vam lahko postavijo posamično ali pa jih povežejo v centralni nadzorni sistem s snemalnikom, arhiviranjem posnetkov, oddaljenim nadzorom in samodejnim obveščanjem na telefon, tablico ali računalnik.

Prilagodijo se vašim potrebam. Želite zaščititi hišo? Potem bodo zadoščale na primer štiri kamere. Bi radi pokrili celotno skladišče? Potem vam bodo postavili sistem 16 nadzornih kamer, s katerimi bodo pokrili vse morebitne črne luknje v prostoru. Vzpostavijo vam lahko tudi alarmni sistem za pravočasno obveščanje o izlivih vode in požarih.

Bi radi zamenjali stare računalnike? Digitalizirali stare posnetke?

Kaj potrebujete? Prenosnike za v pisarne? Namizni računalnik za domačo pisarno? Podjetje Od A-Ž vam priskrbi najnovejše računalnike najbolj priljubljenih znamk. Če bi radi vseeno obdržali staro računalniško opremo oziroma jo povezali z novejšim sistemom, je podjetje Od A-Ž eno redkih, ki vam to lahko uresniči.

Imate v arhivu še VHS kasete, ki bi jim radi podaljšali življenjsko dobo? Podjetje Od A-Ž vam lahko digitalizira formate, kot so 8 mm, Super m, Video 8, Digital 8, VHS-C in že omenjeni VHS. Poleg tega se ponašajo s strokovnostjo pri vzpostavljanju žičnih in brezžičnih internetnih sistemov, kar dokazujejo z impresivnimi projekti, kot je popolna Wi-Fi pokritost v hotelu s 174 sobami in namestitev stikal, usmerjevalnikov, komunikacijskih omaric in vtičnic.

Če potrebujete pomoč pri digitalizaciji, obiščite www.odaz.si ali pokličite 041 627 640. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija digitalna preobrazba

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OD A - Ž d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OD A - Ž d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OD A - Ž d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več