Slika, tv, avdio
Življenjski slog
26.10.2023 18:26

Deli z drugimi:

Share

Apple HomePod 2. generacije: pametni zvočnik za sodoben dom

Pametni zvočniki so v nekaterih domovih že postali nepogrešljivi. Prihod druge generacije Applovega pametnega zvočnika HomePod, opremljenega s številnimi izboljšavami, obljublja še bolj izpopolnjeno izkušnjo.
Z Apple HomePod lahko ustvarite stereo par z dvema zvočnikoma za še bolj impresiven zvok. Foto: Apple
Z Apple HomePod lahko ustvarite stereo par z dvema zvočnikoma za še bolj impresiven zvok. Foto: Apple

Eden najopaznejših elementov, ki nase takoj pritegne pozornost, je večbarvna LED-osvetlitev. Ta dodatek omogoča ustvarjanje čarobnega vzdušja v prostoru.

Mojster zvoka

Kar vas bo verjetno še bolj zanimalo, je njegov zvok. Apple HomePod 2. generacije ponuja visokokakovosten zvok z izjemno natančno reprodukcijo. S kombinacijo kakovostnega nizkotonca in petih visokotonskih pogonov poskrbi za izjemno natančen zvočni spekter. Poleg tega podpira tehnologijo prostorskega 3D zvoka, kar ustvarja še bolj impresivno izkušnjo.

Glasovna asistentka Siri je tista resnična prednost

HomePod je tudi pametna naprava z vgrajeno glasovno asistentko Siri (v angleščini). Uporabljate ga lahko za številna prostoročna opravila, kot so upravljanje luči, prilagajanje temperature, ustvarjanje opomnikov in podobno. Je tudi odlično orodje za avtomatizacijo različnih sistemov, glasovni nadzor naprav in sistemov ter upravljanje temperaturnih senzorjev, senzorjev vlage in uporabo drugih funkcij. Seveda morajo biti vse naprave med seboj združljive oziroma povezane v en sistem. Apple HomePod lahko postane ključni del avtomatizacije vašega doma.

Za dodatno funkcionalnost in povezljivost je HomePod opremljen s tehnologijami, kot so AirPlay, HomeKit, VoiceOver in Multiroom. Vgrajene ima 4 mikrofone, kar omogoča učinkovito glasovno upravljanje in prostoročno iskanje informacij.

Sam prilagaja zvok, na voljo pa je več kot 100 milijonov pesmi

Ena od glavnih značilnosti HomePoda je njegova prilagodljivost. Pametni zvočnik se samodejno prilagodi akustičnim razmeram v prostoru zahvaljujoč vgrajenim mikrofonom, kar omogoča vedno najboljšo izkušnjo poslušanja, ne glede na to, kje je postavljen.

Za ljubitelje glasbe je Apple HomePod prava zakladnica. Z dostopom do Apple Music, ki ponuja več kot 100 milijonov pesmi, lahko uživate v svojih najljubših izvajalcih in pesmih v visoki kakovosti.

Dva zvočnika – še boljši zvok

Poleg tega pa je Apple HomePod idealen za ustvarjanje zvočnega okolja, saj lahko ustvarite stereo par z dvema zvočnikoma HomePod za še bolj impresiven zvok. Za tiste, ki želijo pristno kino izkušnjo, je združljiv z Apple TV 4K in omogoča predvajanje zvoka Dolby Atmos.

Apple HomePod skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in varuje vašo zasebnost. Vaši podatki so shranjeni tako, da jih Apple ne more prebrati, kar zagotavlja visoko raven varnosti.

Vrhunski pametni zvočnik torej prinaša izjemno zvočno kakovost, inteligentno upravljanje, vsestranskost in varnost. Z njim boste udobje in zabavo v svojem domu dvignili na novo raven.

Še več zvočnikov vseh vrst najdete v spletni trgovini Enaa.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več