Življenjski slog
20.10.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiva 2000-W prenosna baterijska postaja znižana na slabih 800 €

V zadnjih nekaj letih so prenosne baterijske postaje postale nepogrešljiv del opreme za ljubitelje na prostem, profesionalce, ki delajo na terenu, in tiste, ki iščejo zanesljive možnosti rezervnega napajanja. Idealne so za uporabo v kampih, na oddaljenih deloviščih ali celo kot zasilni vir energije doma. Na TEJ POVEZAVI lahko najdete prenosno baterijsko postajo DaranEner NEO2000, ki je trenutno znižana na ugodnih 788 €. Uporabiti morate promocijsko kodo RGKSC3.

Glavne značilnosti

DaranEner NEO2000 postavlja nove standarde v svetu prenosnih baterijskih postaj. Ta zmogljiva naprava, ki se ponaša z baterijami LiFePO4 avtomobilske kakovosti, vam nudi zanesljivost, ki jo potrebujete, ne glede na to, kje se nahajate. Njena robustna enodelna zasnova in patentirana tehnologija BMS ne zagotavljata le dolgo življenjsko dobo, temveč tudi varujejo vaše naprave pred nenadnimi nihaji napetosti, toka in temperature.

Ena izmed najbolj impresivnih funkcij NEO2000 je njegova solarne polnilne zmogljivosti, ki omogočajo hitro in učinkovito polnjenje na prostem z do 600 vati solarnega vnosa, kar pomeni, da lahko izkoristite sončno energijo za zeleno polnjenje kjerkoli.

Ne glede na njegovo moč, NEO2000 med delovanjem z največjo obremenitvijo ne presega 48 decibelov, kar zagotavlja tiho delovanje, primerljivo s tihim pogovorom ali tiho pisarno.

S sposobnostjo hitrega polnjenja se lahko NEO2000 napolni do 80% v samo 1,4 ure, kar vam omogoča, da se hitro vrnete k svojim aktivnostim brez dolgotrajnega čakanja na polnjenje. Z 2.000 vati izhodne moči in kapaciteto 2.000 vatnih ur ter zmožnostjo obvladovanja sunkov do 3.000 vatov je ta prenosna postaja sposobna zadovoljiti širok spekter vaših energetskih potreb.

Z 14 izhodnimi priključki lahko NEO2000 enostavno napolni več naprav hkrati, njegova združljivost z večino naprav pa odpravlja skrbi pri iskanju pravega adapterja ali kabla. Ne glede na to, ali ste na poti, v naravi ali potrebujete rezervni vir energije, je NEO2000 popolna rešitev za vse vaše potrebe po polnjenju.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več