Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
12.10.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

UPS naprave prihodnosti so tu

UPS naprave igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju zanesljive oskrbe z električno energijo. Namenjene so preprečevanju motenj v napajanju in izpadom elektrike.
Foto: Schneider Electric
Foto: Schneider Electric

Čeprav UPS naprave najpogosteje najdemo v poslovnih okoljih, so namenjene tudi domači rabi. Delujejo tako, da shranjujejo električno energijo v notranji bateriji, kar jim omogoča, da ob izpadu zagotavljajo neprekinjeno napajanje.

Poleg tega, da preprečujejo izpade napajanja, UPS naprave tudi filtrirajo in izravnavajo nihanja napetosti, kar pomaga pri zaščiti občutljive elektronike pred motnjami. Na voljo so v različnih velikostih, zmogljivostih in namembnostih, kar omogoča izbiro prave naprave za specifične potrebe.

Ključnega pomena je, da izberete ustrezno UPS napravo, ki bo zagotovila zanesljivo zaščito elektronskih naprav in sistemov.

Če iščete trajnostno, prilagodljivo, odporno in učinkovito UPS napravo, je pravi naslov Schneider Electric. Spoznajte družino izdelkov Smart UPS Ultra, moči od 2,2 kW do 10 kW, z litij-ionskimi baterijami in minimalnim odtisom. Več informacij lahko najdete >>> TUKAJ.

Pozitivni učinek li-ion

Ste vedeli, da Litij-ionske baterije trajajo 3-krat dlje, zmanjšajo odpadke in nudijo 30 % nižji TCO (skupni stroški lastništva) v 10 letih? V informativnem dokumentu (dokument je v angleškem jeziku) odkrijte prednosti li-ionskih baterij UPS.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
UPS napajalniki UPS naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več