Programska oprema
19.01.2023 06:35

Deli z drugimi:

Share

Razširitve za Chrome bomo lahko povsem prilagajali našim željam

Image by Deepanker Verma from Pixabay
Image by Deepanker Verma from Pixabay

Spletni brskalnik Google Chrome ima med vsemi spletnimi brskalniki daleč največ uporabnikov, saj je zelo preprost za uporabo, hiter, varen in zelo prilagodljiv. Poleg tega lahko nameščamo različne razširitve, tako uradne kot tudi neuradne. Z njimi pa lahko še dodatno izboljšamo uporabniško izkušnjo in poenostavite vsakdanje brskanje po spletu.

Nameščene razširitve smo doslej morali uporabljati na vseh spletnih straneh, ki smo jih obiskali. Določene smo sicer lahko na določenih straneh izključili, kar je sicer zelo zamudno opravilo. Novi spletni brskalnik Chrome pa nam bo to delo precej olajšal. Ta bo namreč omogočal aktivacijo razširitev glede na spletne strani, ki jih bomo obiskali.

Novi spletni brskalnik Chrome pa bo prinesel še eno pomembno posodobitev. Uporabnikom bo namreč na voljo gumb, s katerim bomo lahko enostavno vključili ali izključili vse posodobitve. Nove možnosti upravljanja z razširitvami spletnega brskalnika Google Chrome so trenutno še vedno v razvoju, zato še niso na voljo vsem. Če bo šlo vse po načrtnih pa bodo nove možnosti na voljo vsem uporabnikom že v naslednjih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Chrome brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več