Računalništvo, telefonija
18.11.2020 10:30

Deli z drugimi:

Share

Si predstavljate igranje računalniških iger brez kvalitetnih slušalk? Mi ne!

Slušalke so pomemben del gaming opreme, saj brez vsaj kolikor toliko kvalitetnih slušalk izkušnja ob igranju iger ni takšna, kot bi lahko bila. Seveda pa je veliko odvisno od tega, koliko sredstev imamo na voljo. Lahko si privoščimo slušalke za 20 evrov ali za desetkrat toliko, žične ali brezžične in še bi lahko naštevali. Zagotovo pa si ne predstavljamo gamerja brez vpadljivih slušalk.
ALIENWARE AW310H
ALIENWARE AW310H

Gaming slušalke že za 20 evrov

Nekdo, ki nima veliko sredstev, bi pa rad doživel gaming, bo kupil slušalke za okoli 20 evrov.

Lahke Radragon H901 Scylla so slušalke z mikrofonom, občutljivostjo 113 dB in 40 mm gonilniki ter za svoj denar zagotavljajo izjemno natančnost zvoka. Z odpravljanjem šumov iz okolice, mehko spominsko peno naušnikov ter nastavljivim naglavnim delom za popolno prilaganje nudijo veliko mero udobja. Imajo 3.5 mm pozlačen avdio vtič ter 1.8 m dolg kakovostni kabel.

Nizkocenovna izbira so tudi slušalke Gaming slušalke Trust Ziva, ki so odlična izbira za igranje večigralskih iger in video pogovore. Ponašajo se z udobnim in prilagodljivim trakom ter vgrajenim mikrofonom ter aluminijastim okvirjem.

Nekoliko dražje, a še vedno ugodno

Za okoli 70 evrov si lahko privoščite gaming slušalke Logitech G432. Z napredno tehnologijo 7.1 prostorskega zvoka DTS Headphone:X 2.0 se vam bo pri igranju zdelo, da ste sredi dogajanja. 50 mm gonilniki zagotavljajo močan in čist zvok, 6 mm mikrofon jasen govor, ušesne blazinice iz umetnega usnja pa skupaj z lahkim ohišjem izjemno udobje. Slušalke so kompatibilne s praktično vsemi konzolami, računalniki in mobilnimi napravami. Gre za odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

Za nekaj več kot 100 evrov si boste lahko privoščili

SteelSeries je ustvaril slušalke Arctics 5. Nudijo izredno precizen in dovršen zvok z nizko stopnjo motenj. Narejene so za igranje vaših najljubših videoigric, poslušanje glasbe, gledanje filmov in veliko več. Nudijo vam odlično avdio izkušnjo, ne glede na to, za kaj jih uporabite. So izjemno lahke in udobne za nošenje. Ušesne blazinice so oblikovane tako, da ušesa ščitijo in ob tem ne ustvarjajo dodatnega potenja. Odlikuje jih tudi minimalistični dizajn, ki vas popelje v futurizem. Slušalke odlikuje tudi poseben CleanCast mikrofon, ki dosega studijsko kvaliteto zvoka in izredno visoko stopnjo odstranjevanja motečih zvokov in dejavnikov iz ozadja.

Za ceno okoli 140 evrov dobimo brezžične igralnimi slušalkami G733 LIGHTSPEED znamke Logitech. Ta igralna slušalka je opremljena z 40-milimetrskimi gonilniki PRO-G in brezžično tehnologijo LIGHTSPEED z dosegom do 20 metrov. Zagotavlja bogat zvok, ne da bi se zapletli v kable. Mehko dvoslojno oblazinjenje iz pomnilniške pene pomaga, da slušalke med dolgotrajno uporabo ostanejo udobne, snemljivi mikrofon pa s tehnologijo Blue VO! CE prilagodi vaš glas s filtri v realnem času za jasne komunikacije v studijski kakovosti. G733 prav tako izboljša vaš slog na turnirjih, zabavah in prenosih v živo s sprednjo, dvoconsko osvetlitvijo LIGHTSYNC RGB na naglavnem traku in ušesnih blazinicah, ki prikazuje do 16,7 milijona barv in se lahko sinhronizira z združljivo zunanjo opremo, kot so tipkovnice in miške.

Pomikamo se proti 200 evrom in vrhunski izkušnji

Logitech G935 so kakovostne slušalke, ki bodo poskrbele za izjemno zvočno izkušnjo med igranjem. Vgrajene imajo namreč 50 mm PRO-G gonilnike in napredno tehnologijo 7.1 prostorskega zvoka DTS Headphone:X 2.0. Slušalke se ponašajo z LIGHTSYNC RGB osvetlitvijo ter programabilnimi G-tipkami, ki jih nastavljate z Logitech G Hub programsko opremo. Za kristalno čist govor bo poskrbel zložljiv 6 mm mikrofon. G935 lahko povežemo brezžično prek 2,4 GHz USB sprejemnika ali pa žično prek 3,5 mm kabla.

Gaming slušalke ROG Delta imajo vgrajen ESS 9218 digitalno-analogni pretvornik, sestavljen iz štirih enot. Vsaka enota poskrbi za določen pas frekvenc – nizkih, srednjih, visokih in ultra visokih. Te štirje signali se nato združijo in tvorijo čist zvok. To omogoča, da jasno slišite vse zvoke v igri in dobro precenite bližino in smer sovražnika. Slušalke se ponašajo s prilagodljivo Aura RGB osvetlitvijo s 16,8 milijoni barv ter kopico efekti. Najbolj poseben je mavrični efekt, pri katerem se barve v krogu prelivajo po sedmih neodvisnih barvnih conah. Slušalke lahko barvno sinhronizirate z ostalo opremo, ki podpira Aura Sync. Namesto 3,5 mm priključka imajo slušalke USB-C konektor ter USB-C v USB-A adapter, ki omogočata povezavo na skoraj vsako gaming napravo – PC, konzole, mobilne naprave itd. Delta imajo ušesne blazinice v obliki črke D, ki se bolje prilegajo človeškemu ušesu in zmanjšajo nepotrebno kontaktno območje za 20%. S tem zagotavljajo bolj udobno nošenje.

V spletni trgovini podjetja Links boste lahko izbirali med zares pestro ponudbo gaming slušalk za vse okuse in za vsak žep.

Med njimi najdete tudi zanimive slušalke ALIENWARE, njihova cena pa se giblje od 60 do 260 evrov. V spletni trgovini Links boste našli štiri modele, vsak za svojo ceno pa nudijo vrhunsko izkušnjo zvoka med igranjem vaših najljubših iger.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več