Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
07.10.2022 07:23

Deli z drugimi:

Share

V hibridnem poslovnem svetu vas lahko obvaruje samo Harmony Connect

Razširjeno in hibridno delo je nova normalnost.

Aplikacije se uporabljajo kot SaaS (Office 365) ali gostujejo v prostorih in v podatkovnih centrih v oblaku (IaaS). Pojavil se je nov varnostni perimeter, ki je sestavljen iz oblaka, mobilnih naprav in dela na daljavo. Spremljajo ga pomembne posledice za celotno varnost podjetja, ki se spopada s povečanimi varnostnimi tveganji, slabi uporabniški izkušnji in razdrobljeni vidljivosti.

V porazdeljenem poslovnem svetu podjetja potrebujejo varnostno ogrodje SASE (angl. Secure Access Service Edge), katerega glavni cilj je zagotoviti brezhibno uporabniško izkušnjo, optimizirano povezljivost in celovito varnost na način, ki podpira potrebe digitalnih podjetij po varnem (oddaljenem) dostopu.

Podjetje Check Point se ni ustavilo le pri tem. Njihova rešitev Harmony Connect je na novo opredelila rešitve SASE z omogočanjem dostopa do poslovnih aplikacij, SaaS in interneta za katerega koli uporabnika, kjer koli in kadar koli, brez ogrožanja varnosti.

Harmony Connect – naj bo varnost samoumevna

Harmony Connect je ustvarjena za preprečevanje najnaprednejših kibernetskih napadov. Deluje v oblaku in združuje več rešitev za varnost omrežja. Implementacija, ki se izvede v le nekaj minutah, poteka po pravilih varnostnega modela ničelnega zaupanja (ZTNA) in brezhibne uporabniške izkušnje.

S testno integracijo z vodilnimi storitvami SD-WAN Harmony Connect združuje zaščito, ki temelji na odjemalcih, in zaščito, ki temelji na oblaku. S tem je varnost celotnega podjetja zagotovljena z zakasnitvijo pod 50 ms in 99,999 % časom delovanja, kar organizacijam omogoča brezskrbno prilagajanje oddaljenega dostopa.


  • Najboljša stopnja ulova zlonamerne programske opreme z najboljšo oceno preprečevanja groženj
  • Zero Trust Network Access
  • Varen spletni prehod v oblaku za dostop oddaljenih uporabnikov do interneta
  • Požarni zid kot storitev za vašo infrastrukturo SD-WAN
  • Zmanjšani obratovalni stroški
  • Uporaba varnosti kot storitev

Zaščita, ki ne zaupa nikomur

Interne poslovne aplikacije, ki se bodisi nahajajo v podatkovnem centru, IaaS, javnem ali zasebnem oblaku, so zaščitene z modelom ničelnega zaupanja, ki je sestavljen iz enkratne prijave, večfaktorske avtentikacije in preverjanjem stanja naprave, ki je edinstveno za rešitev Harmony Connect. Storitev je na voljo v dveh vrstah za različne uporabnike in primere uporabe.

Harmony Connect Remote Access lahko nudi oddaljeni dostop brez odjemalca. Ne potrebuje dodatne namestitve in je posebej primerna za uporabnike BYOD (»prinesi svojo napravo«), tretje osebe ter dobavitelje in partnerje. Omogoča dostop do spleta, RDP, SSH in virov, ki temeljijo na SQL, kar pomeni, da je istočasno prilagojena za potrebe različnih zaposlenih in vodstva. Poslovni uporabniki za dostop ne potrebujejo agentov, skrbniki imajo popolno preglednost in možnost podrobnega nadzora, DevOps pa lahko koristi številne zmogljivosti oblaka.

Harmony Connect Remote Access se lahko implementira na ravni omrežja na podlagi odjemalca z zagotavljanjem VPN kot storitev, ki zagotavlja moč omrežne povezljivosti nivoja 3, zavarovano s prilagodljivo politiko dostopa ničelnega zaupanja. Ta način implementacije je idealen za dostop zaposlenih iz katere koli upravljane naprave in za podporo aplikacij in protokolov z vdelanim oblakom DLP in IPS za zaščito aplikacij pred najnovejšimi ranljivostmi.

Samodejna blokada zlonamernih spletnih strani

Harmony Connect Internet Access je rešitev, ki v realnem času blokira phishing spletna mesta, preprečuje zero-day zlonamerno programsko opremo z naprednim peskovnikom in ščiti pred izkoriščanjem brskalnika z najsodobnejšim sistemom za preprečevanje vdorov. Deluje v tandemu z rešitvijo ThreatCloud, ki združuje več kot 30 mehanizmov umetne inteligence in strojnega učenja.

Harmony Connect Internet Access nudi tesno integracijo z vodilnimi prodajalci SD-WAN z uporabo naprednih API-jev, kar omogoča dosledno varnost na tisočih spletnih mestih z le nekaj kliki.

Check Point Harmony – prva poenotena varnostna rešitev

Harmony Connect je ena izmed šestih rešitev varnostne programske opreme Check Point Harmony. Skupaj zagotavljajo brezkompromisno zaščito in preprostost za vsakogar.

Več informacij vas čaka na spletni strani www.si.ingrammicro.eu. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem IMGRAM MICRO.
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost kibernetska varnost


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več