Računalništvo, telefonija
23.06.2008 09:32
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljene Simpatije

Priljubljena spletna skupnost za mlade in mladostne, Simpatije.com, je svoje člane presenetila z novo podobo. Simpatije že več kot štiri leta mladim omogočajo, da se lahko v sproščenem vzdušju družijo z vrstniki iz vse Slovenije in drugih držav. Na Simpatijah si lahko z več kot 29.400 fanti in prek 24.500 dekleti kot član izmenjaš stike in sklepaš nova prijateljstva. Obenem pa Simpatije ponujajo tudi odlično priložnost za lastno predstavitev in promocijo. Mladi lahko tako ustvarijo svojo uporabniško stran in raziskujejo številne možnosti za zabavo, ki se jim ponujajo.

Prenovljeni portal Simpatije.com je poleg nove grafične podobe poskrbel tudi za nekatere druge tehnološke izobljšave, ki bodo članom v prihodnje prinesle veliko hitrejši odziv na njihove zahteve in želje ter jim ponudile še več možnosti, da postanejo simpatični še večjemu številu članov. Prenovljeni spletni portal tako članom omogoča olajšano brskanje po straneh in urejanje podatkov, obenem pa na njem lahko najdejo vse priljubljene dobrote, ki jih člani poznajo že od prej (lestvice, galerije, blogi, skupine …). Ohranjene so npr. glavne funkcionalnosti, ki člane delajo simpatične – komentarji, predstavitev, slike …, v prihodnosti pa bodo dodane še nekatere nove.

Da so Simpatije postale del vsakdana mladih, kaže tudi dejstvo, da se med člani te spletne skupnosti že pojavlja nov vzdevek “Simpa si”, ki ga tako fantje kot dekleta podeljujejo svojim simpatijam.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več