Življenjski slog
23.05.2022 15:22

Deli z drugimi:

Share

Vzdrževanje travnatih površin je lahko zelo enostavno

Kako se lotite košnje trave? S koso? Učinkovita metoda, a v teh časih ne more konkurirati bolj tehnološkim rešitvam. Akumulatorske kose so cenovno ugodna rešitev, s katero boste v le delčku časa poskrbeli za lepo urejene travnate površine. Po hitrem brskanju smo pri spletnem prodajalcu Cafago naleteli na privlačno ponudbo. Akumulatorska kosa METERK 20V je na TEJ POVEZAVI na voljo za ugodnih 44,49 €.

Akumulatorska kosa METERK 20V: ključne značilnosti

Akumulatorska kosa METERK obrezuje s plastičnimi rezili, ki so po besedah proizvajalca zmogljivejša od konkurenčnih rezil. Obenem pa zagotavljajo hitrejšo košnjo, kar je dobra novica za vse tiste, ki se vsak teden spopadate s travnatimi površinami. Akumulatorska kosa doseže 9000 vrtljajev na minuto, kar je več kot dovolj moči za večino površin. Zaradi prenosljive brezžične zasnove pa jo lahko brez težav odnesete na katerikoli kotiček dvorišča, ob tem pa se ne boste spotikali ob nepriročne kable.

Baterija kapacitete 2,0 Ah boste s hitrim polnilnikom napolnili v eni uri. Ne gre za bliskovite hitrosti polnjenja, vendar vseeno dovolj hitro, da v skrajnem primeru v 20 minutah dobite dovolj energije za hitro košnjo težavnih predelov. Pri polni napolnjenosti bo akumulatorska kosa kosila do 40 minut. Ergonomski gumijasti ročaj lahko nastavite po želji navzgor, levo, desno, obenem pa ga lahko zavrtite 180° okoli njegove osi. V tem položaju lahko koso uporabite za navpično obrezovanje. Akumulatorsko koso lahko v le nekaj korakih spremenite v prirezovalnik.

Akumulatorska kosa METERK ima vrtljivo glavo (do 90°), kar vam pomaga doseči tiste bolj težko dostopne predele okoli hiše. Z nastavljivo teleskopsko palico pa boste lahko prosto spreminjali delovno višino glede na svoje potrebe, tako da boste brez težav delali ves dan, če bo to le potrebno.

Akumulatorska kosa vam lahko olajša vzdrževanje dvorišča. Obiščite TO POVEZAVO za še več informacij in možnosti nakupa. Spletni prodajalec Cafago vam koso pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
akumulatorska kosa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več