Življenjski slog
14.04.2022 18:09

Deli z drugimi:

Share

Otvoritev prve Smartus trgovine v Sloveniji

Spletna trgovina Smartus, specializirana za prodajo priznanih in visoko kakovostnih kitajskih blagovnih znamk iz sveta elektronike, v aprilu odpira svojo prvo fizično trgovino v Sloveniji, v ljubljanskem BTC-ju, dvorana A.

Izdelki, ki so si jih potrošniki doslej izbirali le po spletu, bodo po novem na voljo tudi v prodajnem salonu. Na novem prodajnem mestu bo mogoče izdelke tudi preizkusiti, preveriti kateri od njih ima lastnosti in funkcije, ki jih posameznik išče in se na podlagi tega odločiti za nakup.

Ponudba izdelkov je pestra, saj zajema vse od izdelkov za pametni dom, telefonijo, pametnih ur, avdio in video naprav, pa vse do električnih koles in skirojev ter dodatkov in opreme.

Podjetje na slovenskem trgu zastopa priznane blagovne znamke, med katerimi najdete: Xiaomi, Jimmy, Ado, Amazfit, Aqara, Imilab, Kieslect, Roborock, Yeelight, Viomi, Tronsmart in mnoge druge.

Smartus z odprtjem fizične trgovine vsekakor dela korak bliže kupcem, saj si bodo v njej posamezniki lahko izdelke pobliže ogledali, spoznali njihove lastnosti, posebnosti in razlike ter se lažje odločili za nakup pravega izdelka zase.

Trgovina uradno odpira svoja vrata 15.aprila in vas vabi na svojo novo lokacijo v BTC-ju v dvorano A, visoko pritličje, lahko pa jih seveda tudi obiščete na spletu: https://www.smartus.si/.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Idealia Pro d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Idealia Pro d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Idealia Pro d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več