Računalništvo, telefonija
04.05.2007 10:46

Deli z drugimi:

Share

1. Cognos seminar v Sloveniji

Skupina NPS je v sodelovanju s podjetjem Cognos pripravila 1. Cognos seminar o poslovni inteligenci v Sloveniji, ki je potekal v petek, 20. aprila 2007, v Grand hotelu Union.

Tako v skupini NPS kakor tudi pri podjetju Cognos si s svojim delovanjem prizadevajo za doseganje odličnosti v poslovnem svetu in se zavedajo, da sta poleg strokovnosti in izkušenj bistvenega pomena predvsem znanje in izobraževanje. Zaradi preteklega velikega zanimanja za Cognos Performace konferenco na Dunaju, ki je potekala oktobra 2006, so v podjetju NPS skupaj s podjetjem Cognos pripravili 1. Cognos seminar v Sloveniji pod naslovom “Poslovna inteligenca skozi izkušnje najboljših”.

Na seminarju so z izobraževalnimi predavanji vrhunski strokovnjaki podjetja Cognos, ki so sodelovali na največjih projektih iz področja planiranja in spremljanja poslovanja v CEE regiji, skupaj z uporabniki rešitev Cognos in svetovalci podjetja NPS udeležencem seminarja predstavili:
” izzive in prednosti poslovne inteligence
” kako uvesti centraliziran sistem spremljanja poslovanja
” prednosti naprednih sistemov za planiranje v različnih poslovnih okoljih (finančne institucije, proizvodnja, telekomunikacije, distribucija)
” pogoste težave pri uvajanju rešitev poslovne inteligence
” predpogoje za uspešno uresničevanje projekta poslovne inteligence
” rešitve namenjene planiranju in kontrolingu
” nekatere trende v Sloveniji in po svetu.

Za udeležence seminarja so bile še posebej zanimive izkušnje slovenskih podjetij pri uvajanju rešitev poslovne inteligence, ki sta jih predstavili podjetji Kapitalska družba in Raiffeisen Krekova banka.

Cognos seminarja se je udeležilo več kot 60 predstavnikov iz več kot 40 različnih slovenskih podjetij. Pridobljene informacije so bile zelo koristne, udeleženci pa so z dodatnimi vprašanji v diskusiji s predavatelji še dodatno poglobili pridobljeno znanje.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več