Računalništvo, telefonija
26.06.2019 14:33
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom

Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom
Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom

Skupina Veracomp kot distributer z dodano vrednostjo (ti. VAD – Value Added Distributer) nudi širok nabor rešitev in storitev, napredne storitve logistike ter poslovno, tehnično in marketinško podporo. Je regionalni VAD vodilnih ICT podjetij v CEE regiji.

Podjetje Veracomp je edini distrubuter podjetja Polycom s pisarno v Sloveniji. Nudi tudi možnost izposoje DEMO opreme omenjenega podjetja. Seznam vseh distributerjev najdete na POVEZAVI, na kateri lahko ta podatek tudi preverite.

Če bi želeli izkoristiti možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom, pišite na: peter.cicerov@veracompadria.com.

Polycomovi distributerji z dodano vrednostjo, kot je Veracomp, so v središču njihovega živahnega partnerskega ekosistema. Grajenje poslovnega odnosa s pooblaščenimi distributerji podjetja Polycom je dragocen vir za podporo nadaljnjemu uspehu. Pooblaščeni distributerji nudijo pomoč pri naročanju izdelkov Polycom, tehnično podporo, demonstracije delovanja ter druge strokovne storitve.

Omrežje pooblaščenih distributerjev družbe Polycom vam zagotavlja ustrezna znanja, orodja in vire, ki jih potrebujete za zagotavljanje celovitih rešitev za pospešitev rasti vašega podjetja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več