Računalništvo, telefonija
28.04.2019 17:30

Deli z drugimi:

Share

Znana je 103-članska WEBSI žirija

.. WEBSI Spletni prvaki predstavlja številčno žirijo, ki bo ocenjevala najboljše digitalne projekte, predsedoval pa ji bo Matjaž Butara ..
Znana je 103-članska WEBSI žirija
Znana je 103-članska WEBSI žirija

Organizatorji največjega slovenskega tekmovanja digitalnih projektov – WEBSI Spletni prvaki – razkrivajo žirijo, ki jo sestavlja več kot 100 strokovnjakov s področja marketinga in digitala. Letos bo žiriji predsedoval Matjaž Butara, direktor marketinga v zavarovalnici Adriatic Slovenica. Dela bodo žiranti ocenjevali v juniju, zmagovalci tekmovanja pa bodo znani 13. septembra na WEBSI dnevu.

Letošnjo WEBSI žirijo sestavlja 52 članov strokovne žirije – strokovnjakov za digitalno poslovanje, 46 članov poslovne žirije – uglednih poslovnežev s področja marketinga in odnosov z javnostmi ter 5 zunanjih strokovnjakov s področja videoprodukcije, ki bodo ocenjevali dela, prijavljena v video kategoriji. V nadaljevanju bo izbrana še ožja žirija, ki bo izbrala najboljšo digitalno kampanjo, najbolj učinkovit digitalni projekt (»Use of Data«) in naj digitalca.

Predsednik WEBSI žirije

Letošnje ocenjevanje bo vodil Matjaž Butara, direktor marketinga v zavarovalnici Adriatic Slovenica, d. d. Po skoraj desetih letih dela v vodilnih oglaševalskih agencijah, kjer je sodeloval z največjimi globalnimi in lokalnimi naročniki, je z lanskim letom v zavarovalnici Adriatic Slovenica prevzel mesto direktorja marketinga. Kot je dejal, mu je v ponos in veselje, da vodi žirijo WEBSI. »Več kot 100 nas je letos, skrbno izbrani, najvidnejši predstavniki stroke in posla. Izjemni posamezniki, s katerimi bomo skupaj ocenjevali najboljša dela na področju digitalne komunikacije,« je povedal in dodal, da bodo iskali presežke strateške, poslovne in kreativne učinkovitosti, ki postavljajo trende v različnih industrijah. Iskali bodo WEBSI Spletne prvake.

Kot vsako leto, bo žirija tudi letos projekte ocenjevala v juniju, med 18. in 27. junijem pa bodo s pomočjo ljudstva izbrali tudi Zmagovalca ljudstva. WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja, na katerem bodo znani in predstavljeni WEBSI Spletni prvaki 2019, se bo odvil 13. septembra na novi lokaciji: v Lutkovnem gledališču Ljubljana.

17. maja se zaključijo prijave

Prijave v tekmovanje so odprte vse do petka, 17. maja. Projekte se lahko prijavi v 21 kategorij, podeljenih pa bo kar 27 WEBSI nagrad.

In katere so novosti WEBSI 2019?

WEBSI je največje tekmovanje digitalnih projektov v Sloveniji, ki omogoča, da se slovenski javnosti predstavljajo ne le tisti, ki jezdijo valove trendov, temveč tudi tisti, ki trende postavljajo. Tudi zato vsako leto posodobijo tekmovalne kategorije in metodologijo. Kategorije so po novem razdeljene v dva sklopa: digitalni projekti po panogah (metodologija upošteva KPI-je, specifične za posamezne panoge) in digitalni projekti glede na naravo projekta. Pri metodologiji je bistvena sprememba ta, da se ocene s strani Glasu ljudstva ne prištevajo k splošni končni oceni projekta, temveč se upoštevajo le pri samostojni nagradi Zmagovalec ljudstva.

Celoten seznam žirije si lahko ogledate na povezavi: https://websi.si/zirija


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več