Računalništvo, telefonija
11.02.2019 09:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uvedba evidence delovnega časa?

Uvedba evidence delovnega časa?
Uvedba evidence delovnega časa?

Uvesti evidenco delovnega časa je pogosto vprašanje, ki si ga zastavljajo vodstva v podjetjih in drugih ustanovah. Ali zaposleni kot vodstvo želijo evidenco delovnega časa? Odgovor je pritrdilen v primeru, da se uporablja sistem, ki omogoča fleksibilnost in prilagoditev na sistem dela. Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Seveda je vse odvisno od sistema, ki se uporablja ter od pravil, ki so postavljena.

Nobeno podjetje pri tem ni izjema, in tudi pravila, ki v podjetjih veljajo, se lahko uspešno in enostavno prenesejo v sistem evidence in spremljanja delovnega časa. V primeru, da pa je sistem povezan še z potnimi nalogi in dovolilnicami, pa predstavlja zaokrožen učinkovit sistem, ki ima številne prednosti. Za elektronske najave odsotnosti in službena potovanja je potreben samo en klik. Elektronsko podpisovanje pa prispeva k ekološki osveščenosti. Zadnja najbolj »zaželena« novost je elektronsko arhiviranje mesečnih podatkov in evidenc.

Več kot 10-letne izkušnje z sistemom eTM v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu in javni upravi kažejo pozitiven odziv. Posebej za sistem šol, kjer se delovni čas deli na obvezno prisotnost in obšolske dejavnosti. Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku, predstavlja številne prednosti. Izbirate lahko med različnimi načini registracije:

  • prijava preko mobilnih naprav

Prijavno konzolo je možno kombinirat tudi z kontrolo dostopa. Vsi našteti sistemi se lahko med sabo kombinirajo, odvisno ciljev in potreb. Pomemben cilj vsakega sistema evidentiranja delovnega časa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Trenutno sistem podpira večino najpogosteje uporabljenih ERP sistemov.

Tako zaokrožen sistem daje pritrdilen odgovor na zastavljeno vprašanje ali je evidenca delovnega časa smiselna.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 3000 360).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,