Telefoni
01.12.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Prihaja nova Hofer Telekom tarifa

Za vse uporabnike novega ponudnika mobilnih storitev Hofer Telekom - HoT prihaja na tržišče nova tarifa, ki je predvsem uporabna za vse, ki potrebujejo samo prenos podatkov.
Nova tarifa ponuja kar 200 GB prenosa podatkov
Nova tarifa ponuja kar 200 GB prenosa podatkov

Sicer novi operater na tržišču, ki deluje pod okriljem omrežja A1, se je odločil za novo ponudbo za vse uporabnike mobilnih storitev. Tokrat so nas presenetili z novo tarifo, ki omogoča mesečno kar 200 GB prenosa podatkov, po zelo ugodni ceni, samo 14,99€.

Tukaj so nas zelo presenetili, saj je cena pri konkurenčnih operaterjih kot so Telekom Slovenije, A1 in Telamach, več kot ugodna, tudi do več kot 50% nižja cena. Velja pa omeniti, da konkurenca ponuja hitrosti do 150 Mbit/s k uporabniku in do 50 Mbit/s od uporabnika, Hofer pa prevzeto ponuja omejitev do 20 Mbit/s k uporabniku in do 5 Mbit/s od uporabnika. To si seveda lahko povečamo, za pičlih dodatnih 2€, kar nam prinese opcijo LTE+, ki nam to hitrost poveča do 50 Mbit/s k uporabniku in do 10 Mbit/s od uporabnika.


Vsekakor, je za vse, ki potrebujete veliko količino prenosa podatkov in pri tem dokaj sposobno hitrost, se vam vsekakor splača vzeti tale paket. Tudi dodatnih stroškov ne bo, če boste prekoračili, saj je vsak paket pri Hofer Telekomu predplačniški, to pomeni, da če naložite dobro-imetje v višini 15€ in vključite tole opcijo, po porabi, vam ne bodo mogli naviti dodatnih nepričakovanih in nenapovedanih stroškov, saj ni povezano z mesečno naročnino.


Ponudili so pa tudi svoj mobilni prenosni modem, ki je primeren za uporabnike, ki potrebujejo WiFi vsepovsod. Kupite ga lahko za 29,99€. V ceno je vključen modem in SIM kartica, ter en mesec te tarife. Torej za modem odštejemo pičlih 15€, kar je več kot ugodno.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več