Računalništvo, telefonija
01.04.2017 11:37
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft razkril, kdaj bomo lahko prenesli nadgradnjo Windows 10 Creators Update!

Velikost naslednjih nadgradenj sistema Windows 10 ne bo več univerzalna, ampak bo prilagojena od računalnika do računalnika.
Velikost naslednjih nadgradenj sistema Windows 10 ne bo več univerzalna, ampak bo prilagojena od računalnika do računalnika.

Tokrat gre zares! Pri podjetju Microsoft so namreč potrdili datum, kdaj bodo lahko uporabniki operacijskega sistema Windows 10 prenesli težko pričakovano nadgradnjo Windows 10 Creators Update. Vsi uporabniki enega najboljših Microsoftovih operacijskih sistemov bodo nadgradnjo lahko prenesli od 5. aprila letos, medtem ko je končna poskusna različica že na voljo uporabnikom programa Windows Insider.

Mnogi uporabniki operacijskega sistema Windows 10 bodo nad prihajajočo nadgradnjo več kot navdušeni, saj jim bo ta prinesla zvrhan koš nadvse zanimivih novosti. Ti bodo namreč pridobili možnost predogleda zavihkov v spletnem brskalniku Microsoft Edge, samodejno spreminjanje barvnega tona zaslona glede na čas dela ter akcijski center za obvestila in upravljanje s ključnimi nastavitvami sistema. Microsoft pri pripravi posodobitve Creators Update za operacijski sistem Windows 10 seveda ne bo pozabil niti na ljubitelje računalniških iger. Tu gre za tako imenovani način Game Mode, ki po poskrbel za optimizacijo delovanja operacijskega sistema med igranjem računalniških iger, kar pomeni, da bodo igre delovale bolje.

Uporabniki, ki bodo namestili operacijski sistem Windows 10 Creators Update pa bodo nekoliko manj navdušeni nad novim načinom nameščanja posodobitev. Novi sistem bo namreč skoraj v celoti avtomatiziran, kar pomeni, da se bodo varnosti popravki nameščali takoj ko bodo na voljo in to neglede na vzpostavljeno povezavo, kar bo morda pošteno udarilo po žepi predvsem uporabnike mobilnega interneta. Posodobitev Creators Update bo prinesla še več reklamnih oglasov, in sicer kar znotraj Windows Explorerja. To v praksi pomeni, da se nam bodo oglasi prikazovali tudi tedaj, ko ne bomo deskali po svetovnem spletu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več