Računalništvo, telefonija
09.01.2017 09:50
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije je v programsko shemo dodal sedem novih TV-programov

Novi TV-programi
Novi TV-programi

Naročnikom televizije Telekoma Slovenije je od danes dalje na voljo sedem novih TV-programov, in sicer Sportklub Golf, N1, Grand 1 in Grand 2, OK Bambino, Orlando kids ter Lov in Ribolov. TV-programa N1 in Sportklub Golf sta na voljo tudi v ločljivosti HD, predvsem po slednjem pa je bilo med gledalci veliko povpraševanja.

Uporabniki televizije Telekoma Slovenije najdejo nove programe na naslednjih programskih mestih: Sportklub Golf na 536, Sportklub Golf HD na 537, N1 na 733, N1 HD na 734, Grand 1 na 336, Grand 2 na 337, OK Bambino na 414, Orlando Kids na 415 ter Lov in ribolov na 128.

Skupno imajo sicer naročniki televizije Telekoma Slovenije na voljo že več kot 300 TV-programov, od tega 45 v ločljivosti HD, ob tem pa Telekom Slovenije uporabnikom nudi tudi številne napredne storitve, s katerimi lahko le-ti spremljanje TV-vsebin prilagodijo svojim željam.

Tako je bil Telekom Slovenije prvi, ki je slovenskim televizijskim gledalcem omogočil priljubljeno storitev Ogled nazaj do 7 dni, ki jo uporablja že več kot 75 odstotkov naročnikov televizije Telekoma Slovenije. Na ta način si lahko gledalci najljubše nadaljevanke, filme in ostale TV-vsebine ogledajo takrat, ko imajo čas. Ob tem imajo naročniki v videoteki DKino in naročniških videotekah (Pickbox, Voyo, Minimax+ ter HBO OD in HBO GO) na voljo tudi dodatne TV-vsebine na zahtevo.

Storitev TViN naročnikom televizije Telekoma Slovenije omogoča, da lahko TV-programe spremljajo prek računalnika, tablice ali pametnega mobitela, pri izbiri pa jim pomaga enostaven in hiter pregled filmov, otroških vsebin ter dokumentarnih in športnih oddaj po 360-stopinjskih tematskih sklopih. Navedeni sklopi omogočajo pregled vsebin TV-sporeda, ki so na voljo v zadnjih sedmih dneh.

Brezplačna mobilna aplikacija Daljinec+ pa uporabnikom prek priporočilnega sistema pomaga pri izbiri TV-vsebin, ki si jih želijo ogledati na televiziji ali prek storitve TViN.

V Telekomu Slovenije za celovito ponudbo komunikacijskih storitev za vso družino in bogat nabor TV-vsebin priporočajo paket Modri.

Več o ponudbi storitev Telekoma Slovenije na www.telekom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več