Računalništvo, telefonija
19.09.2016 15:48
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na konferenci OptimizeIT, namenjeni direktorjem in vodilnim kadrom v podjetjih, o trendih e-poslovanja

Digitalizacija je danes ključna beseda, povezana s poslovanjem podjetij. Organizacije se soočajo z izzivom digitalne reorganizacije ter ohranjanja obstoječih kupcev in pridobivanja novih. Sliši se zapleteno, a na SAOP-jevi konferenci OptimizeIT se boste na enostaven način seznanili z izzivi in rešitvami za boljši nadzor nad poslovanjem.
Na konferenci OptimizeIT, namenjeni direktorjem in vodilnim kadrom v podjetjih, o trendih e-poslovanja
Na konferenci OptimizeIT, namenjeni direktorjem in vodilnim kadrom v podjetjih, o trendih e-poslovanja

Na konferenci OptimizeIT, namenjeni direktorjem in vodilnim kadrom v podjetjih, bodo priznani strokovnjaki in direktorji, ki so že vpeljali e-poslovne rešitve in jim te predstavljajo del vsakdana, predstavili svoje izkušnje in smernice, ki se jih mora vodja držati pri svojem delu.

Elektronske dokumentacije je s pojavom e-pošte vse več, zato je mogoče hitro kaj založiti ali pa gredo dokumenti v neprave roke. Poleg tega prihajajo mlajše generacije potrošnikov, ki jih je treba nagovoriti drugače, podjetja se jim morajo približati na njim razumljiv način. Udeležite se konference OptimizeIT in se seznanite s priložnostmi za poslovno rast.

Konferenca bo potekala v torek, 11. oktobra 2016, v hotelu Radisson Blu Plaza na Bratislavski cesti 8 v Ljubljani. Urnik in program dogodka sta na voljo tukaj, prijavite pa se tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več