Računalništvo, telefonija
24.04.2020 12:28
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

50 zaščitnih mask za dobrih 19 evrov

V paketu boste dobili 50 zaščitnih mask.
V paketu boste dobili 50 zaščitnih mask.

Od pojava virusa Covid-19 v Evropi pred nekaj tedni se je v lekarnah težko dobilo zaščitne maske. Stanje se je nekoliko umirilo, kot kaže pa bodo maske še kar lep čas ostale naše spremljevalke. Tudi, ko se bomo spet odpravili na svoja delovna mesta, se usedli za računalnike ali delali kar koli drugega, bomo verjetno še nekaj časa iz previdnosti nosili zaščitne maske.

Za nakup maske pa bi morali običajno v trgovino oziroma lekarno, kjer bi se izpostavili. Na srečo pa lahko maske popolnoma varno naročimo v spletni trgovini, kjer nam jih dostavijo na dom. Tudi tu se izkažejo vse prednosti sodobne tehnologije in načinov nakupovanja.

Zdaj lahko torej maske po ugodni ceni kupimo na spletni strani spletnega trgovca Cafago, in sicer na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-md1178-50.html?aid=novice.

.

Spletna prodajalna Cafago ponuja komplet 50 zaščitnih mask za enkratno uporabo, ki nudijo odlično zaščito pred onesnaženim zrakom, prahom, umazanijo v zraku in podobno. Maske so izdelane iz treh slojev in nudijo visoko učinkovitost filtracije. Velikost je univerzalna, so udobne in varne.

Zaščitne maske so na voljo v belo-zeleni barvi, več informacij pa je na voljo na spletni povezavi. V škatli bomo našli 50 zaščitnih mask, zanje pa bomo v akcijski ponudbi odšteli 19,12 evra. Ponudba velja do konca maja, na spletni strani Cafago pa obljubljajo, da bodo pri vas v 7-20 delovnih dneh. Ponudba je omejena. V času pisanja članka jih je od 1500 ostalo le še slabih 400. Poštnina je brezplačna (free shipping).

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku