Aplikacije in dodatni programi
26.11.2022 08:27

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (59. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Super Arrow Online

Cena: brezplačno

Super Arrow Online je spletna RPG igra. Igralci začnejo z junakom in ga med napredovanjem v igri nadgrajujejo. Na voljo je 150 spretnosti, veliko opreme, zbirateljskih predmetov in še več, s katerimi lahko izboljšate moč svojega junaka. Poleg tega lahko igrate tudi v temnicah, na izzivnih ravneh in še več. Ker je igra spletna, se boš pogosto srečeval z drugimi igralci. Kar zadeva bojevanje, vaš junak v bistvu samo teče naokoli in napada stvari, dokler vse skupaj ali junak ne umre. To ni igra polna akcije, vendar pa vas bo razburila, če imate radi igre v mirovanju.

Prenos iz Google Play trgovine!

Duet

Cena: brezplačno

Duet je aplikacija za pare z nekaj zanimivimi lastnostmi. Namen je pomagati izboljšati komunikacijo s partnerjem. Pri tem vam pomaga oceniti različne vidike vašega odnosa. Lahko na primer razmišljate o stvareh, ki so vam pri partnerju všeč, ali o stvareh, ki niso tako dobre, na način, ki ne bo povzročil prepira. Aplikacija Duet se bistveno ne razlikuje od svetovanja za pare, le da mora biti par sposoben opravljati naloge, ne da bi bil pri tem zloben. Vsekakor je aplikacija brezplačna in ne škodi, če jo preizkusite.

Prenos iz Google Play trgovine!

My Cat Tiles

Cena: brezplačno

My Cat Tiles je mešanica med “match-three” sestavljanko in simulacijo hišnih ljubljenčkov. Del, ki se nanaša na igro “match-three”, je na tej točki samoumeven. V igri je na voljo na tisoče stopenj, ki jih morate premagati. Od tam lahko odklenete stvari za dekoracijo sobe za vas in vašo mačko. Mačko lahko umivate, hranite in se z njo igrate ter tako poskrbite zanjo. Zbirate lahko 47 pasem mačk in jih okrasite na različne načine. Igra je brezplačna. Podpira pa tudi igranje brez povezave, mikrotransakcije pa niso preveč grozne. Edini res neprijeten del igre so oglasi.

Prenos iz Google Play trgovine!

Ploter

Cena: brezplačno

Ploter je knjižnica v oblaku za zbiratelje zvočnih in elektronskih knjig. Deluje podobno kot stara aplikacija Google Play Music, vendar za avdio knjige in e-knjige. Svoje datoteke naložite v storitev, nato pa jih lahko predvajate iz telefona prek internetne zbirke. Ploter ima medplatformno podporo za sisteme Android, iOS in druge. Kar zadeva uporabnost, je v redu. Ne boste dobili obsežnega nabora funkcij za uporabnike, ki bi jih našli v bralniku brez povezave, vendar je lepo imeti svojo zbirko s seboj, kamor koli greste.

Prenos iz Google Play trgovine!

20 Minutes Till Dawn

Cena: brezplačno

20 Minutes Till Dawn je strelska igra z elementi roguelike. Igra se odvija od zgoraj navzdol, kjer poskušate preživeti v boju z množico sovražnikov in streljanja. Cilj je preživeti vseh 20 minut. Igralci med igranjem odklenejo nadgradnje. V igri je tudi veliko likov, od katerih ima vsak svoje edinstvene lastnosti in sposobnosti. Igra je zasvojljiva zaradi divjega igranja in postopnega naraščanja težavnosti. Resnično je zelo dobra.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
SoftwareOne je vodilni globalni ponudnik celovitih rešitev in storitev na področju programske opreme in oblaka, ki na novo določa, kako podjetja razvijajo, kupujejo in upravljajo ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več