Računalništvo, telefonija
02.10.2011 08:01

Deli z drugimi:

Share

Zvočniške enote Monitor Audio serije M

Monitor Audio M series
Monitor Audio M series

Monitor Audio Serija M – Monitor Series, je neglede na to, da predstavlja najcenejšo rešitev za domač Hi-Fi sistem daleč od naziva “budget speakers” saj ne ponuja ničesar manj kot kakovost, estetski izgled in izdelavo ki jo pričakujemo od Monitor Audio podpisa.

Vse do sedaj je proizvajalec Monitor Audio na celotnem evropskem trgu ponujal le zvočnike, namenjene evropskim kupcem. Njihova ponudba na ameriškem trgu pa je bila bogatejša za serijo M – Monitor series.

Ekskluzivna pogodba med slovenskim distributerjem in angleškim proizvajalcem je privedla do dogovora o zmožnosti prodaje zvočnikov Monitor Audio serije M tudi na slovenskem trgu.

Čeprav je primarna ponudba sestavljena iz šestih zvočnikov; 2x bookshelf, 2x floorstand, 1x center in 1x woofer lahko na našem trgu dobite večjega izmed manjših zvočnikov M2 in manjšega izmed samostoječih z imenom M4, seveda pa sta v ponudbi tudi centralni zvočnik MCentre in aktivni nizkotonec z oznako MSW-10.

Slednji komplet je primeren tako za postavitev domačega kina, kot tudi za poslušanje glasbe v stereo načinu. Z možnostjo uporabe penastih čepov (priloženi zvočnikom) pa lahko količino izhodnega bassa prilagajamo in na tak način izkoristimo celoten potencial zvočnikov v večjih in manjših prostorih.

Kvaliteta zvoka pri zvočnikih Monitor Audio ni bila nikoli vprašljiva saj njihove serije redno prejemajo najboljše ocene. Izjemna lastnost zvočnikov pa se kaže tudi v izjemni definiciji in globokih definiranih bassih, ki so jih ti zvočniki sposobni reproducirati.

Pri spletnem prodajalcu avdio in video opreme PlayRoom.si so pripravili celoten 5.1 zvočniški komplet namenjen hišnem razvedrilu, poleg zvočnikov pa so dodali tudi Denon AVR-1312 AV sprejemnik, ki s svojimi 5x 110W brez težav napaja celoten sistem zvočnikov. Podpora 3D videu s štirimi 1.4a HDMI vhodi in edinstvenim vhodom, preko katerega povežete prenosni MP3 predvajalnik pa bosta poskrbela, da bo sistem še dolgo aktualen glede na razvoj avdio in video tehnike.

Za vsa dodatna vprašanja in naročila vam svetujemo, da se obrnete na spletnega trgovca PlayRoom.si oz. jim pošljete povpraševanje na info@playroom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

ALS-1 poslovne rešitve

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več