Igre
28.02.2007 11:44

Deli z drugimi:

Share

Zunaj C&C 3 demo

Od začetka tega tedna je na spletu že na voljo demo različica prihajajoče realnočasovke Command & Conquer 3 – kot nalašč za ljubitelje tega žanra, da se za trenutek odlepijo od odličnega Supreme Commanderja in preizkusijo malo “starošolsko” akcijo.
V demonstraciji je na voljo učni del, dve misiji (v katerih bo moč okusiti stare dobre C&C filmčke – pri trojki so med drugimi sodelovali tudi Michael Ironside in “Sawyer” iz serije Lost) in ena skirmish mapa z nastavljivo težavnostjo. Datoteka je velika malček več kot 1GB in je na voljo na uradnih EA-jevih strežnikih, s pomočjo Googla pa jo seveda najdete tudi kje drugje.

V Command & Conquer serijo se po sedmih letih vračajo dobri stari Tiberium, NOD, GDI in stari znanec Kane. Avtorji za trojko pravijo, da so se želeli vrniti h nostalgičnim koreninam, hkrati pa ponuditi nekaj, kar bo izgledalo in delovalo sveže – dokaj težka kombinacija, ki pa jim je izgleda da uspela. Igra bo postavljena v leto 2047, šestnajst let po koncu zgodbe v dodatku Firestorm za Tiberian Sun. Spet se pojavi Kane in že dobimo izgovor za tretja tiberijska vojno. Vendar pa se tokrat ne bomo bili samo z njim, saj se bo klasičnima sprtima stranema NOD in GDI pridružila tretja, vesoljska rasa, ki bo najverjetneje prinesla še največ svežine v tale izrazito

retro špil. Tudi grafika ne bo, čeprav je osnovana na Generals pogonu, za odmet in izgleda res prijetna na oko.
Igrali bomo več kot 30 enoigralskih kampanij, se ponovno spoznavali z dobrimi starimi in nekaj povsem novimi enotami, izbirali med več različnimi umetnimi inteligencami, ki se bodo osredotočale ali na branjenje, ali na napad in se bojevali ali samo opazovali bitke preko spleta. Nič pretresljivega, toda če bo igralnost na vrhuncu, bomo nadaljevanju te velecenjene PC serije vse oprostili.


Prijavi napako v članku