Telefonija
18.03.2021 05:59
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ZTE z najboljšim telefonom za zajem fotografij?

Novi telefon ZTE bo opremljen s kar tremi slikovnimi tipali ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk.
Novi telefon ZTE bo opremljen s kar tremi slikovnimi tipali ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk.

Pametni mobilni telefoni so že skoraj povsem nadomestili klasične digitalne fotoaparate. Zato niti ne preseneča, da je kakovost digitalnega fotoaparata eden izmed ključnih prodajnih adutov slehernega proizvajalca pametnih mobilnih telefonov. Kljub temu so le redki na tem področju odlični. To pa po vsej verjetnosti ne bo držalo za najnovejši pametni mobilni telefon podjetja ZTE.

Inženirji podjetja ZTE namreč pripravljajo nov pametni mobilni telefon družine Axon, ki bo opremljen s kar tremi slikovnimi tipali ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Novost bo pričakovano razpolagala z običajno kamero, širokokotno kamero in telekamero. To v praksi pomeni, da bo uporabnik lahko ne glede na izbrani način, vedno zajel kakovostno fotografijo.

Trenutno še ni znano, kdaj bo novi pametni mobilni telefon ZTE nared za prodajo. Poznavalci so prepričani, da e pred letošnjo jesenjo. Če bo podjetje ZTE poskrbelo še za odlično programsko opremo, verjamemo, da bo njihov telefon prepričal tudi najzahtevnejše. Pustimo se presenetiti.

Vas zanima več iz te teme?
ZTE telefoni

Prijavi napako v članku