Računalništvo, telefonija
08.09.2011 08:17
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC predstavil mini osebne računalnike ZBOX serije nano AD10 v velikosti dlani

Pri družbi ZOTAC® International, ki je vodilni inovator in največji svetovni proizvajalec grafičnih kartic, matičnih plošč in mini osebnih računalnikov, so danes predstavili mini računalnike ZBOX serije nano AD10 v velikosti dlani. Novi ZOTAC® ZBOX serije nano AD10 zmanjša standardni faktor oblike ZBOX-a in ponuja več lastnosti HTPC računalnika (osebni računalnik za hišni kino), ki zadovolji vaše digitalne potrebe.
ZOTAC predstavil mini osebne računalnike ZBOX serije nano AD10 v velikosti dlani
ZOTAC predstavil mini osebne računalnike ZBOX serije nano AD10 v velikosti dlani

Poganja ga procesor AMD »Brazos« E-350 APU z integrirano grafično kartico AMD Radeon™ HD 6310, v svojem miniaturnem faktorju oblike 127 mm x 127 mm x 45 mm, ki se prilega vaši dlani, pa ZOTAC® ZBOX serije nano AD10 zajema dovolj zmogljivosti s tehnologijami za strojno pospeševanje dekodiranja video posnetkov za priljubljene video formate z visoko ločljivostjo, vključno z Blu-ray in Adobe® Flash®.

»ZOTAC® ZBOX serije nano AD10 je naš najmanjši mini osebni računalnik,« je dejal Carsten Berger, direktor trženja pri ZOTAC® International. »Kljub izredno majhni obliki ima ZBOX serije nano AD10 skoraj vse enake lastnosti kot nagrajena ZBOX in ZBOX serije Blu-ray, ter celo predstavi nekaj novih značilnosti.«

Novost pri ZOTAC® ZBOX-u serije nano AD10 je integrirani infra rdeči sprejemnik z vgrajenim daljinskim upravljalnikom, ki je kompatibilen z Windows Media Center – USB IR sprejemnik je prav tako vgrajen.

»Povpraševanje po vgrajenem upravljalniku v naših mini osebnih računalnikih je bilo precejšnje, zato smo poslušali želje ljudi in ustvarili rešitev, ki je kompatibilna z vsemi namestitvenimi različicami osebnih računalnikov za hišni kino,« je še dodal g. Berger. »Naša rešitev z dvojnim infra rdečim sprejemnikom omogoča uporabo daljinskega upravljalnika z vsemi postavitvami, vključno s skritimi namestitvami in namestitvami na steno.«

Konfiguriranje ZOTAC® ZBOX-a serije nano AD10 je zelo enostavno zahvaljujoč dvema vijakoma s pomočjo katerih odpremo ohišje. Reža za DDR3 SO-DIMM in prostor za 2,5-inčni SATA 6,0 Gb/s trdi disk ali SSD sta na voljo v ZOTAC® ZBOX-u nano AD10, medtem ko ima ZBOX nano AD10 Plus že predhodno vgrajeno 2GB delovnega spomina in 320GB trdega diska.

Novi VESA 75/100 nosilec za na monitor ali za namestitve na steno je vključen v vse mini osebne računalnike ZOTAC® ZBOX serije nano AD10, uporabnikom pa omogoča, da svoj osebni mini računalnik pritrdijo na štiri različne načine, kar zagotavlja izboljšano fleksibilnost.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku