Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
26.09.2022 07:31

Deli z drugimi:

Share

Znanje in vizija, ki ju potrebujete

Hibridni, mobilni in »klasičen« način dela oblikujejo našo prihodnost. Skupaj z novo, stalno razvijajočo se tehnologijo, tovrsten princip dela podjetje Vibor oblikuje v jasno sliko, kakšen bo nadaljnji proces komuniciranja in sodelovanja.
Foto: Vibor
Foto: Vibor

Vibor s skrbno izbranimi rešitvami krepi digitalna delovna mesta z inovativnimi tehnologijami in storitvami, ki posameznikom omogočajo pametnejše delo od koder koli.

Kako danes združiti potrebe in vizijo za novo nastajajoča delovna mesta, ki spreminjajo poslovne procese, navade uporabnikov in medpodjetniško sodelovanje? Težko bi rekli, da na enostaven način, saj so potrebni individualni pristop, znanje in vizija.

Skrbno izbrane rešitve so namenjene podpori poslovnim procesom na ravni organizacije, kot tudi na ravni posameznih delovnih mest.

Upravljanje tiska

Storitev upravljanja tiska lahko predstavlja podjetjem ogromen izziv. Optimizacija uporabe tiskalnikov/večopravilnih naprav, nadzora stroškov in zagotavljanja varnosti bi morala soditi med prednostne naloge. Še vedno je za mnoga podjetja upravljanje tiska breme, čeprav bi moralo biti to sprejeto med ključno korporativno infrastrukturo. Na tem mestu Vibor svetuje celostni pristop pri upravljanju s tiskom, saj vsaka organizacija »diha« drugače in ima različne potrebe.

Danes morajo rešitve za storitve upravljanja tiska poskrbeti za naprave v pisarni, poslovnih enotah in tudi v domači pisarni. Da se lahko zagotovi varen dostop do informacij, podjetja iščejo fleksibilno in razširljivo rešitev, dokument pa mora biti natisnjen z vso odgovornostjo in v skladu s politiko podjetja o varnosti dokumentov. Poleg tega mora biti omogočen dostop do dokumentov kadarkoli in kjerkoli.

Vibor z RICOH multifunkcijskimi tiskalniki in rešitvami za upravljanje tiska zagotavlja tudi napreden, razširjen zajem dokumentov in vsebine s pomočjo preglednosti vsebine. Ponuja odgovore na vprašanja, kaj se zajema, zakaj, kdaj in od koga ter zagotavlja naslednjo raven inteligence in varnosti.

Upravljanje dokumentov/dokumentni sistem

V podjetju Vibor že vrsto let digitalizirajo slovenska podjetja in poslovne procese znotraj podjetij. Uspešno digitalizacijo podjetij zagotavljajo z dokumentnim sistemom DocuWare. Gre za nemški dokumentni sistem, ki je prisoten v državah po vsem svetu, dnevno pa se vanj prijavi preko 900.000 uporabnikov.

Skupaj z ekipo specialistov za digitalizacijo in s pomočjo sistema DocuWare lahko digitalizirajo vse poslovne procese, ki se dogajajo v podjetjih vseh velikosti in ne glede na panogo. Da je digitalizacija poslovanja uspešna, so povezani tudi s številnimi poslovno-informacijskimi (ERP), logističnimi ter skladiščnimi sistemi.

Za varnost dokumentov je poskrbljeno na najvišjem nivoju, prav tako pa je DocuWare v celoti skladen z evropsko GDPR uredbo ter akreditiran pri Arhivu Republike Slovenije kot certificiran dokumentni sistem.

Njihova največja prednost je izkušena ekipa specialistov, ki gredo za vsako stranko izven vseh okvirjev in pripravijo sistem, ki nudi vso potrebno podporo tudi najzahtevnejšim procesom v podjetju.

Sejne sobe za današnje potrebe

V času hibridnega dela in v času, ko je večina vsebin digitalnih, se z uporabo pametne tehnologije spreminjata tudi namembnost in pomembnost sejnih sob.

Avdio-vizualne rešitve velikim in malim podjetjem ponujajo orodja za sporočanje idej in sodelovanje pri projektih v realnem času s katere koli lokacije. Tehnologija, ki jo nudi Vibor, zagotavlja profesionalne rezultate za različne potrebe, od mobilnih komunikacij do univerzitetnih predavalnic in sejnih sob v podjetjih.

Osnova za vsako sejno sobo so projektor, profesionalni zaslon ali interaktivni zaslon. Pri izbiri je potrebno vedno upoštevati velikost sejne sobe ali govorilnice ter največje možno število obiskovalcev. Ne glede na to, na kakšen način želimo komunicirati v svojimi partnerji, strankami ali sodelavci, lahko s sodobnimi rešitvami v sejnih sobah pristopimo na enostaven in varen način. Ker je vsaka sejna soba opremljena drugače, so posamezne komponente, ki služijo namenu digitalne preobrazbe podjetja, nepogrešljive.

Če niste prepričani, kaj bi se prilegalo vašemu načinu dela, se prepustite, naj vam svetuje izkušena prodajna ekipa … Ne izbirajte na prvo »žogo«, saj boste z uporabo tehnologije sodelovali tako interno kot eksterno, kar se vam bo na dolgi rok obrestovalo.

Več informacij dobite na www.vibor.si ali pišite na prodaja@vibor.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
multifunkcijske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več