Računalništvo, telefonija
07.11.2011 20:08

Deli z drugimi:

Share

Zmagovalca Arene poslovnih rešitev 2011 Bizi.si in Viris

Arena poslovnih rešitev 2011
Arena poslovnih rešitev 2011

Arena poslovnih rešitev 2011 v organizaciji podjetja FrodX je zaprla svoja vrata. Zmagovalca sta postala podjetje TS Media s poslovnim imenikom Bizi.si in podjetje Viris s storitvijo »Najemite etičnega hekerja«.

V Areni sta nastopili dve kategoriji »gladiatorjev« – v prvi so predstavili rešitve, primerne za velike organizacije in javno upravo, v drugi pa rešitve, ki so narejene po meri podjetnikov in malih podjetij. Z neposrednim elektronskim glasovanjem občinstva so se v finale uvrstili Avtenta.si z rešitvijo SMS Dolžnik, Sonce.net z Event Managerjem in zmagovalec prve kategorije Viris.

Milan Gabor, direktor Virisa je po zmagi povedal, da so jih obiskovalci ustoličili kot zmagovalce deloma zaradi tega, ker so bili presenečeni, da takšna storitev sploh obstaja, deloma pa zaradi vse večje ozaveščenosti o pomenu varnosti. »Letos je bilo precej velikih vdorov v informacijske sisteme, pa tudi rezultate našega etičnega hekerstva vse bolj objavljamo tudi v javnosti,« dodaja Gabor.

V drugi kategoriji je občinstvo poslalo v finale Agilcon z rešitvijo Salesforce CRM, Obelisk s storitvijo Memo Groups Mobile in TSmedia s poslovnim imenikom Bizi.si, ki je zmagal v fotofinišu z Agilconom. Petra Podlipnik Pelcar, skrbnica produktov v podjetju TSmedia je zmago pripisala prepoznavnosti vsakodnevne uporabe poslovnega imenika. »Ljudje si lahko predstavljajo koristi, ki jih prinaša uporaba Bizi.si,« poudarja Podlipnik Pelcarjeva.


Prijavi napako v članku