Računalništvo, telefonija
23.06.2019 08:30

Deli z drugimi:

Share

Zelo slaba novica za lastnike telefonov Samsung Galaxy S7!

Samsung je telefonoma Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge zagotavljal redne posodobitve kar dolga tri leta.
Samsung je telefonoma Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge zagotavljal redne posodobitve kar dolga tri leta.

Čeprav sta pametna mobilna telefona Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge na trgu prisotna že dobra tri leta, gre še vedno za odlični napravi, ki sta kos večini sodobnih izzivov. Da pa bila ta združljiva s sodobno mobilno programsko opremo, je podjetje Samsung zanju že pred časom pripravilo posodobitev mobilnega operacijskega sistema na Android 8.0 Oreo. Ta je uporabnikom telefonov Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge namreč prinesla nove možnosti in združljivost z praktično vsemi programi na spletnem portalu Google Play.

Na žalost pametna mobilna telefona Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge kmalu ne bosta mogla več dohajati novejših naprav, saj so pri podjetju Samsung napovedali, da zanju ne bodo več pripravljali rednih posodobitev. Zadnja redna posodobitev za oba telefona je bila namreč varnostna posodobitev, ki je izšla marca letos. V prihodnje lahko uporabniki pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge pričakujejo le še občasne nadgradnje mobilnega operacijskega sistema, za katere časovni okvir ne bo vnaprej znan.

Kljub temu sta pametna mobilna telefona Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge v primerjavi z drugimi napravami Android imela relativno dolgo podporo. Samsung je namreč zanju pripravljal posodobitve kar dolga tri leta, sedaj pa se bo osredotočal le še na novejše pametne mobilne telefone Android družine Galaxy.


Prijavi napako v članku