Triki in nasveti
14.02.2014 10:34
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite izvedeti, kdaj je pravi čas za poroko? Posvetujte se s Facebookom!

Programerji ameriškega spletnega portala Time so za uporabnike Facebooka pripravili nadvse zanimivo aplikacijo, ki vam prikaže, kdaj je najboljši čas za vstop v zakonski stan.
Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je bolj kot ne namenjena zabavi!
Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je bolj kot ne namenjena zabavi!

Priljubljeno družbeno omrežje Facebook je 4. februarja letos praznovalo že deset let obstoja na svetovnem spletu. Čeprav postaja za uporabnike vse bolj dolgočasno, mrtvo in neuporabno, ga trenutno še vedno uporablja dobra milijarda ljudi širom sveta. Ker ima vsak uporabnik Facebooka že na stotine takšnih in drugačnih prijateljev, so programerji ameriškega spletnega portala Time zanje pripravili nadvse zanimivo aplikacijo, ki vam prikaže, kdaj je najboljši čas za vstop v zakonski stan.

Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je dosegljiva na spletnem naslovu http://bit.ly/po-ro-ka. Novost najprej analizira vaš profil in profil vaših prijateljev s poudarkom na tistih, ki so že poročeni. Namenski algoritem nato izračuna primerno starost za poroko, pri tem pa upošteva le tiste podatke, ki naj bi bili verodostojni oziroma potrjeni, saj pravo letnico poroke namreč vpiše le četrtina uporabnikov Facebooka. Pri tem velja opozoriti, da je aplikacija ameriškega spletnega portala Time bolj kot ne namenjena zabavi in je ne smete jemati smrtno resno.


Prijavi napako v članku