Računalništvo, telefonija
24.04.2017 10:42
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zebra DS2278 – čitalec, ki se odlično znajde na vsakem prodajnem mestu

Zebra DS2278  – čitalec, ki se odlično znajde na vsakem prodajnem mestu
Zebra DS2278 – čitalec, ki se odlično znajde na vsakem prodajnem mestu

2D črtne kode so si utrle svojo pot do prodajnega mesta in se pojavljajo povsod, kjer vaše stranke opravijo nakup s tiskanimi ali elektronskimi kuponi ter karticami zvestobe, kot tudi na samih proizvodih. Če vaš 1D skener ne more prebrati 2D kod, to lahko upočasni proces zaključka prodaje na ključni stični točki s kupcem v vaši trgovini.

Čitalec Zebra DS2278 spada v družino čitalcev serije 2200 in je brezžični predstavnik čitalcev po dostopni ceni.


Čitalec DS2278 je možno povezati s PC-jem, tablico ali pametnim telefonom v samo enem enostavnem koraku, kar omogoča Zebrina tehnologija “ScanToConnect”.


Čitalec lahko preko Micro USB-ja napolnete v zgolj dveh urah. Če želite, da je v uporabi, medtem ko ga polnete, je tu “Presentation Cradle”, za katerega ne potrebujete dodatnega kabla. Z zmogljivo 2400 mAh litijevo baterija bo vaš čitalec v 14-urni neprestani pripravljenost. Baterije pa zelo verjetno ne bo potrebno nikoli zamenjati.


Pri Zebri so mislili tudi na natančnost pri branju črtnih kod. Utripanje luči vas bo opozorilo, da ste pravilno prebrali črtno kodo – navkljub glasnemu okolju.


Če so vaši čitalci na različnih lokacijah vam bo pomagala aplikacija “Management Service” (SMS), s katero lahko na daljavo upravljate z njimi. Potrebujete po meri narejeno aplikacijo? Razvijalno orodje (SDKs) zagotavlja vse kar potrebujete, vključno z dokumentacijo, gonilniki, pripomočke za teste, sample source za Windows, Android, iOS in Linux.


Za testiranje in nakup čitalca kontaktirajte podjetje Info-kod d.o.o, Gerbičeva 110, 1000 Ljubljana, tel: +386 1 256 24 99, mail: info@info-kod.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku