Računalništvo, telefonija
30.01.2009 15:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Že tretjič zapovrstjo prvi na svetu

S programsko opremo NiceLabel se je Euro Plus, vodilni svetovni proizvajalec programske opreme za področje oblikovanja in tiskanja etiket, črtnih kod in RFID etiket, že tretje leto zapored uvrstil na 1. mesto svetovne lestvice tovrstne programske opreme. V hudi konkurenci mednarodnih podjetij, ki delujejo na tem trgu, so nekatera kar nekajkrat večja od podjetja Euro Plus.

Vsakoletno testiranje izvaja neodvisna organizacija TopTenReviews (www.toptenreviews.com), ki se ukvarja z raziskavami in testiranjem različnih vrst izdelkov široke potrošnje, pod drobnogled pa jemljejo tudi vse vrste programske opreme. Potrošnik naj bi s tovrstnimi testiranji imel možnost centraliziranega vpogleda v informacije in primerjavo vseh ponudnikov določenega tipa izdelkov. Tovrstne primerjave omogočijo lažje sprejemanje odločitev o nakupu izdelkov, ki zares rešujejo težave potrošnika, hkrati pa ponujajo tudi vpogled v cene in zmogljivosti primerljivih rešitev.

Več o raziskavi lahko preberete na spletnem naslovu http://barcode-software-professional-review.toptenreviews.com/nicelabel-review.html.


Prijavi napako v članku