Računalništvo, telefonija
22.12.2015 16:44

Deli z drugimi:

Share

ZBOX s Skylakom

ZOTAC s svojimi mini PC-ji ZBOX prinaša zmogljivost naslednje generacije, saj je v ZOTAC ZBOX-u MI551 zdaj na voljo Intelov procesor šeste generacije Skylake. V model MI551 je vgrajen procesor šeste generacije, štirijedrni Skylake, ki omogoča preprosto izvajanje vsakršnih računalniških opravil, hkrati pa ohranja enako kompaktno ohišje.
ZBOX s Skylakom
ZBOX s Skylakom

Zmogljivost s Skylakom

Štirijedrni računalniki še nikoli niso bili tako energetsko učinkoviti. Najsodobnejša, 14-nanometrska procesna tehnologija v sodelovanju z novo grafično enoto Intel HD Graphics 530 omogoča, da MI551 na novo definira razmerje med močjo in energetsko učinkovitostjo Zotacove platforme mini PC.


ZBOX MI551 je opremljen s štirijedrnim procesorjem Intel Core i5-6400T, ki kljub porabi energije, primerljivi porabi procesorjev za prenosnike, zagotavlja zmogljivost pravega namiznega računalnika. Rezultat je poraba energije, ki predstavlja le majhen delež porabe namiznih računalnikov, hkrati pa izredna hitrost in sposobnost obvladovanja do treh zaslonov obenem.

Izkoristite prednosti evolucije vmesnika USB

Danes datoteke zlahka dosegajo velikosti več gigabajtov; če jih želite nositi s sabo, potrebujete še zmogljivejše naprave USB. ZBOX MI551 s pasovno širino vmesnika USB 3.1 omogoča hitrejši prenos podatkov. Hitrosti prenosa podatkov, ki dosegajo 10 Gbps, omogočajo nalaganje datotek v delčku sekunde; uporabite lahko vrata USB 3.1 tipa A ali tipa C.

Možnost vgradnje dveh shranjevalnih naprav
ZBOX MI551 ponuja izboljšano produktivnost in vsestransko uporabnost, saj je opremljen z dvema režama za shranjevalne naprave. Reža SATA M.2 je primerna za namestitev operacijskega sistema in programske opreme, ki jo pogosto uporabljate; zagonski časi so tako bistveno krajši. Svoje izdelke lahko shranjujete na prostornejšem 2,5-palčnem pogonu SATA. V eni sami enoti tako dobite hitrost pa tudi ogromno prostora za shranjevanje podatkov.

Vsestranska uporabnost
V tem mini PC-ju je vključeno tudi dvoje vrat DisplayPort ter vrata HDMI, kar omogoča številne možnosti priklopa zaslonov – svojo učinkovitost lahko izboljšate z uporabo treh zaslonov, kar vam omogočajo vrata HDMI in dvoje vrat DisplayPort, ali pa v ločljivosti 4K pri 60 Hz uživate v neverjetno življenjskih vsebinah.

Več s PLUS
S PLUS modelom, ni potrebe po nikakršni strojni namestitvi, saj ZBOX prihaja s prednameščenim 4GB pomnilnikom in 120GB M.2 SATA trdim diskom. Preprosto namestite vaš najljubši operacijski sistem in že ste pripravljeni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku