Slika, tv, avdio
Digitalizacija
Življenjski slog
20.05.2024 07:27

Deli z drugimi:

Share

Zasloni na dotik: interaktivna prihodnost

Vstopite v inovativni svet digitalnih zaslonov na dotik, ki spreminjajo način interakcije med podjetji in strankami ter ustvarjajo navdušujoče nakupovalne izkušnje. Odkrijte, kako te naprave oblikujejo prihodnost komunikacije in trgovinskega okolja.

Digitalni mobilni zaslon

Digitalni mobilni zaslon je prenosna naprava z brezžično tehnologijo, vgrajeno baterijo in premično osnovo, ki omogoča prilagajanje višine, naklona in rotacije.

Digitalni totem

Digitalni totem združuje zaslon na dotik in digitalno vsebino, omogoča interaktivno izkušnjo strankam ter hitro spreminjanje vsebine.

Skupne prednosti takšnih naprav

Povečana angažiranost – oba zaslona omogočata interaktivno izkušnjo in bogato vsebino, kar spodbuja angažiranost uporabnikov ter ustvarja bolj neposredno in privlačno interakcijo.

Povezljivost – podpira brezžično projiciranje zaslona mobilnega telefona/tablice/računalnika s pritiskom na en gumb, projiciranje prek kabla Type-C ter obratno polnjenje.

Zasloni za vse potrebe – zasloni na dotik so primerni za vse potrebe zaradi mobilnosti, interaktivnosti in prilagodljivosti, kar omogoča različne uporabe doma ter v poslovnih in javnih prostorih.

Napredno oglaševanje

Oba, digitalni mobilni zaslon in digitalni totem, združujeta napredno oglaševanje, ki temelji na interaktivnosti in vrhunski kakovosti prikaza. Zagotavljata dinamično predstavitev vsebin ter ustvarjata privlačno in nepozabno izkušnjo za stranke. S svojo svetlo sliko visoke ločljivosti in obogatenimi zvočnimi učinki navdušujeta ter ustvarjata edinstveno vzdušje.

Uporaba takšnih zaslonov

Trgovine in izložbe – zasloni na dotik ustvarjajo sodobno nakupovalno okolje, omogočajo dinamičen prikaz izdelkov ter izboljšujejo izkušnjo strank s promocijskimi vsebinami, informacijami in aktualnimi ponudbami.

Sejmi – omogočajo dinamično predstavitev izdelkov, privabljajo pozornost obiskovalcev ter spodbujajo deljenje informacij prek socialnih omrežij, kar povečuje obisk in interaktivnost.

Poslovni dogodki – kot odlično orodje za predstavitve omogočajo enostavno deljenje informacij ter ustvarjajo bolj angažirano, dinamično in interaktivno komunikacijo na seminarjih, delavnicah ali poslovnih srečanjih.

Če vas zanima več informacij o digitalnih zaslonih na dotik ali če želite opraviti nakup, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran strim.si. Tam boste našli razširjene podrobnosti o naši ponudbi ter možnosti za nakup, ki vam lahko pomagajo pri izboljšanju vaše poslovne ali trgovske izkušnje.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
zasloni interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STRIM PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

strim plus doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več