Življenjski slog
09.04.2021 09:00
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaplešite z Dedoles hrčki!

Ste si kdaj predstavljali, kako bi bilo preživeti dan kot mojster programskih kod in matematičnih enačb? Ni vam več treba ugibati. V skritih spletnih kotičkih smo našli izvirna oblačila, v katerih se boste počutili kot matematični geniji.
Dedoles živahne barve in čisti bombaž vas bodo popeljali v svet udobja, v katerem boste kar zaplesali od dobre volje.
Dedoles živahne barve in čisti bombaž vas bodo popeljali v svet udobja, v katerem boste kar zaplesali od dobre volje.

Imate računalnik, računalniško mizo, tipkovnico, miško in ergonomski pisarniški stol. Kaj še manjka, da se boste počutili kot super heroj ali heker iz norih Hollywoodskih filmov? Podali smo se na dogodivščino po vseh znanih in nekoliko manj znanih kotičkih svetovnega spleta. Ujeli smo se v marsikatero past, a naposled so nas rešili herojski hrčki Dedoles. Zaupali so nam svojo skrivnost, kako priti do samozavesti in premagati naše strahove. Odprli so Dedoles omaro in kaj smo zagledali? Moč, znanje? Nič tako abstraktnega, zagledali smo hudo noro Dedoles garderobo.

Ali je to ptica? Ali je to letalo? Ne, to je super Dedoles!

Tako kot vaši najljubši super heroji nadenejo svoje kostume, boste vi nadeli hudo nore Dedoles izdelke. Ne znate urejati v Photoshopu ali pa kreirati vsebine v Movie Makerju? Oblecite se v Dedoles in začutili boste, kako se umetniški navdih pretaka po vašem telesu. Se mučite s preprostimi enačbami in razvijalnimi procesi? Na pomoč priskočijo Dedoles izdelki, le oblecite jih in kar naenkrat boste v glavi reševali najzahtevnejše matematične enačbe. Sliši se neverjetno, kajne?

Mogoče vam res ne bodo dali nadnaravne sposobnosti ali možnost reševanje enačb kot Einstein, a bodo vseeno poskrbeli za vaše udobje in veselje. Med našim potovanjem skozi Dedoles garderobo smo z namenom vstopili v svet matematike. Našli smo klasične nogavice, kratke nogavice, živahne moške spodnje hlače in moške boksarice polne matematičnih skrivnosti. Zanimalo nas je, ali bomo na njih morda res našli odgovor na kakšno nerešljivo matematično uganko. Odgovor? Ne, ker smo se preveč zagledali v živahne Dedoles barve in smo popolnoma pozabili, kaj smo iskali.

Takoj ob pogledu na njih smo ugotovili, zakaj hrčki Dedoles vedno plešejo. Poleg živahnih barv vas bo bombaž popeljal v svet udobja, v katerem bi najraje zaplesali od dobre volje. Med brskanjem garderobe so nas zmotili hrčki Dedoles z vprašanjem, koliko je 1+1? Takoj smo odgovorili 2! Narobe, rezultat je vaš nasmejan obraz in popolno udobje. Živahna oblačila so narejena iz mehkega in udobnega materiala, ki je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo.

Prihaja otoplitev, kar pomeni, da se bomo morali posloviti od dolgih nogavic. A vse ni izgubljeno, izberite kratke nogavice Dedoles živahnih barv s svojimi najljubšimi motivi, ki vas bodo razveselili tudi v najbolj vročih mesecih.

Kaj vse se še skriva v Dedoles omari?

Boljše vprašanje bi bilo, kaj nimajo v Dedoles omari. Poleg nogavic lahko brskate med spodnjim perilom za moške in ženske, copati, zapestnicami in tudi živahnimi zaščitnimi maskami. Pozabite na puste črne ali bele barve, Dedoles je poskrbel za unikatne poslikave za vsa vaša razpoloženja.

Dedoles je osrečil več kot 2 milijona kupcev v 20 evropskih državah. Z nakupom boste podprli človeško raznolikost in varstvo okolja. Pri nakupu se lahko odločite, da znesek zaokrožite na najbližji evro in razliko namenite okoljevarstvenemu projektu sajenja dreves. Do sedaj so zasadili že 80.000 dreves, podprli UNICEF v boju proti podhranjenosti otrok in Svetovno zdravstveno organizacijo proti pandemiji COVID-19.

Želiš plesati kot Dedoles hrčki? Pridruži se izzivu in posnemi svoj najbolj smešen in izviren ples. Več o Dedoles izdelkih in nagradni igri na dedoles.si.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več