Avtomobilizem
17.08.2009 08:42
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zapestna navigacija Garmin

Zapestna navigacija Garmin
Zapestna navigacija Garmin

Garmin

, svetovno vodilno podjetje na področju GPS navigacije, je napovedalo izid nove GPS športne ure Foretrex 401 in Foretrex 301 z visoko odzivnim GPS sprejemnikom ter USB vmesnikom. Lahka in vodotesna naprava je udobna za nošenje na zapestju in je namenjena alpinistom, pohodnikom, smučarjem, turnim smučarjem, tabornikom, skavtom, vojakom in drugim športnikom.

Robustna in vodotesna, Garmin Foretrex 301 in 401 modela, se ponašata z visoko odzivnim GPS sprejemnikom s HotFix tehnologijo, ki hitro pridobi in obdrži sprejem signalov satelitov, celo pod krošnjami dreves ali v globokih kanjonih. Prav tako natančno nadzoruje in shranjuje načrtovane poti, sledi in točke poti. Po končanih dnevnih aktivnostih, vključite TracBack funkcijo in Foretrex vas bo popeljal nazaj po isti poti vse do začetka poti. S Foretrex uro lahko vedno najdete pot nazaj do pomembnega kraja, kot je na primer kraj, kjer ste pustili vozilo. Pri tem uporabljate točke sledi, podatkovna polja in zaslon kompasa na lahko berljivem LCD zaslonu. Nova Foretrex modela imata funkcijo prikaza lokacije v dveh različnih formatih, ki vključujeta zemljepisno širino/dolžino in izmenično pozicijo formata po vaši izbiri. To poenostavlja navigacijo za profesionalno, vojaško, iskalno/reševalno in rekreacijsko uporabo. Foretrex 301 in 401 prav tako vključujeta potovalni računalnik, podatek o sončnem vzhodu/zahodu ter informacije za lov/ribolov. Lahko se povežeta na vaš PC ali Mac preko USB povezave.

Ura je težka le 85g in vsebuje 2 AAA bateriji z avtonomijo do 18 ur dnevnih aktivnostih pri Foretrex 301 in do 17 ur pri Foretrex 401. Shranite lahko do 500 točk poti, 20 načrtovanih poti ali beležite sledi do 10.000 točk in 10 shranjenih sledi.
Foretrex 401 vsebuje dodatno elektronski kompas in barometrični višinomer. Prav tako omogoča brezžični prenos načrtovanih poti, sledi in točk poti med določenimi Foretrex, Oregon in Colorado napravami. Združljiv je s senzorjem srčnega utripa in senzorjem kadence. Predvidena dobavljivost? 3. četrtletje 2009.

Vas zanima več iz te teme?
Garmin navigacija

Prijavi napako v članku