Računalništvo, telefonija
30.06.2020 11:36
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi Galaxy M51 bo zamudil

Samsung Galaxy M51 bo žal naprodaj šele septembra letos.
Samsung Galaxy M51 bo žal naprodaj šele septembra letos.

Podjetje Samsung je že pred časom naznanilo prihod novega pametnega mobilnega telefona družne Galaxy M. Čeprav pri južnokorejskem gigantu še niso razkrili maloprodajne cene novosti, so mnogi poznavalci prepričani, da ta ne bo pretirano drag. Gre za pametni mobilni telefon srednjega cenovnega razreda Galaxy M51, ki naj bi mešal štrene celotni konkurenci.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M51 bo opremljen z zaslonom Infinity-O s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo in osemjedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 675 frekvence 1,8 gigaherca. Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy M51 obsega še osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik kapacitete vsaj 128 gigabajtov. Slednjega lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 512 gigabajtov.

Za zajem fotografij bo na voljo kakovostno slikovno tipalo ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Piko na i pa bo dal mobilni operacijski sistem Android 10 s prirejenim grafičnim vmesnikom One UI 2.0. Čeprav bi morala biti novost nared za prodajo konec julija, se to žal ne bo zgodilo. Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M51 bo namreč naprodaj šele septembra, na srečo pa ga bo mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku